ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 7 hot νέες διευθύνσεις της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Εν μέσω γιορτών η πρωτεύουσα έχει να προτείνει εξόδους σε επτά νέα μαγαζιά.

Φαγητό, ποτό, καφές, street food και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, σε 7 νέες διευθύνσεις που πρέπει να αποθηκεύσεις για την περίοδο αυτή που διανύουμε!

Overoll Croissanterie

Εμπνευστές και δημιουργοί του τρεις φίλοι pastry chefs με μεγάλη εμπειρία στο αυθεντικό γαλλικό κρουασάν. Θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε γεύσεις κρουασάν, τουλάχιστον 20 διαφορετικές, μεταξύ γλυκών και αλμυρών επιλογών. Προσφέρει επίσης εξαιρετικό specialty καφέ, ένα σχεδιασμένο premium coffee blend σε αποκλειστική συνεργασία με την TAF, καθώς και μεγάλη ποικιλία και σε διάφορα άλλα ροφήματα, όπως φρέσκους χυμούς, τσάι, γάλατα κ.λπ.

Τηλ. 77771070
Στασάνδρου 1Η-1Θ, Λευκωσία
Δ-Κ 08.00-19.00
 

Pua

Ένα μοντέρνο casual εστιατόριο-cafe στον Στρόβολο. Από το πρωί για καλό specialty coffee, ωραίους φρέσκους χυμούς, κρουασάν αλλά και για brunch -από waffle, μέχρι croquet monsieur, πιάτα με αυγό αλλά και μια vegan επιλογή, ενώ για το υπόλοιπό της ημέρας το μενού προτείνει τρία Hawaiian style poke bowls, τρεις σαλάτες και τέσσερα κυρίως πιάτα, με επιλογές όπως pasta, beef burger και κοτόπουλο. Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα εδώ θα δεις φοιτητές, κόσμο με τα laptops που κάνει το Pua γραφείο, αλλά και Λευκωσιάτες που έχουν αγαπήσει το πανέμορφο ντεκόρ και το ευήλιο περιβάλλον μέσα και έξω.

Τηλ. 22322100
Βυζαντίου 61, Στρόβολος, Λευκωσία
Δ-Σ 07.00-22.00
 

JK One Resto Bar

Σε ένα σκηνικό με Victorian style αναφορές, στον αριθμό 1 της οδού Κένεντυ, θα πας για καλό φαγητό, μεγάλη γκάμα ποτών, ωραίες μουσικές, και για το ωραίο vibe που δημιουργείται εκεί από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο σημείο που βρισκόταν ένα από τα πιο θρυλικά bar restaurants της πόλης, το Aperitivo, πλέον θα βρεις το JK One Resto Bar, το οποίο προσφέρεται για after work gatherings, για δείπνο, για ποτό και για parties με δυνατές μουσικές!

Τηλ. 22100990
Κένεντι 1, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 17.00-03.00
 

Ethimo

Εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στο κέντρο της πόλης, δίπλα στον ΘΟΚ, του οποίου τα πιάτα προσφέροντται σε μια πολύ νόστιμη, πλούσια σε μυρωδικά και value for money εκδοχή. Αρκετά ενημερωμένη και ποιοτική λίστα κρασιών, με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα και με κάποιες κυπριακές ετικέτες. Στο μενού εξέχουσα θέση έχουν τα αγνά υλικά, τα μυρωδικά και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Τηλ. 22494449
Βασιλέως Παύλου 13, Λευκωσία
Δ-Σ 19.00-23.30


Μπού Μπού

Ένα μεζεδοπωλείο - μουσικοθεραπευτήριο στην Έγκωμη, το οποίο προσφέρει ελληνικούς και κυπριακούς μεζέδες, αλλά και live με καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα, παρουσιάζοντας από ρεμπέτικες βραδιές, μέχρι live με λαϊκό και έντεχνο, ακόμα και διασκέδαση σε στυλ μπουζούκια!

Τηλ. 22358060
Λεωφόρος Αρχαγγέλου Μιχαήλ 54 και Καληδονιών 7, Έγκωμη
Τρ-Κυρ 19.00-00.00
 

Impasto

Ο Ιταλός Maurizio Cellai φτιάχνει αυθεντική schiacciata στη Λευκωσία, ένα είδος που φτιάχνεται μόνο στην Τοσκάνη. Στο Inpasto οι schiacciata προσφέρονται με δύο τρόπους, είτε σε μορφή σάντουιτς (εννιά είδη Schiacciata) με διάφορα υλικά και πωλούνται με το κομμάτι, είτε σε μορφή πίτσας (τρία είδη). Υπάρχει ακόμα η επιλογή για sharing boxes, με 16, 32, 44 ή περισσότερα κομμάτια. Το μαγαζί δουλεύει ως take away, με τη λογική του street food, αφού διαθέτει και 3-4 μικρά τραπέζια στον εξωτερικό χώρο, ενώ σύντομα θα μπει και στις πλατφόρμες για delivery.

Τηλ. 22316425
Αρμενίας 9, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 8.00-16.00, Σ 9.00-14.30
 

Nomad Bread & Coffee

Το artisan bakery της Πινδάρου έφερε στην Πρωτεύουσα μια πολύ επιτυχημένη συνταγή από τη Λεμεσό. Σε μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές της πόλης λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια έχουν λειτουργήσει ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις εστίασης, προσγειώθηκε το Nomad Bread & Coffee, προσφέροντας καφέ, αρτοποιήματα, γλυκά, ψωμί, ακόμα και πρόγευμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα σπουδαία γλυκά του Nomad υπογράφει ο pastry chef Μιχάλης Καλοπέσας!

Τηλ. 22316657
Πινδάρου 20, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 07.00-19.00 & 08.00-19.00