ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι DJs του 3ου #COCKTAILFESTCY μιλούν για το σπουδαίο φεστιβάλ στον Κήπο

WIZ TEAM

Όλοι μιλάνε για ένα από τα πιο δυνατά -σε vibes- φεστιβάλ στο νησί και σίγουρα η μουσική είναι μία από τις σημαντικές παραμέτρους στην εξίσωση.

Ο Deejay Radio μάς έκανε να ανυπομονούμε, από τη μέρα που ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 3ου Cyprus Cocktail Festival, σε συνεργασία μάλιστα με τον διεθνή οδηγό diffordsguide.com. Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχουν συνολικά 22 κοκτέιλ μπαρ -11 από Κύπρο και 11 από Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία. Μάλιστα, τα 7 από τα 22, συγκαταλέγονται σε λίστα με τα Top100 στον κόσμο, εκ των οποίων τα 4 στο Top50.

Μαζί με μια πλειάδα από street food stations, θα μας προσφέρουν και πάλι εξαιρετικά κοκτέιλ αλλά και νόστιμο φαγητό, ενώ και σε συνδυασμό με τις μουσικές των καλύτερων DJs του νησιού από τον Deejay Radio, το μόνο σίγουρο είναι πως με το πέρας της τρίτης διοργάνωσης θα έχεις ξεχάσει όλα όσα έχεις βιώσει στις δύο προηγούμενες εκδόσεις.

Οι DJs που -στις 17 Οκτωβρίου, μεταξύ 20:00 και 01:00- θα μας χαρίσουν τις καλύτερες μουσικές στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, είναι ο JIMMY D, PUEBLO FRANCO, DJ ZAON, DJ KONIC, ANTHONY 642, AFRICAN STEVENSON και PENNY K!
 

Το WiZ ζήτησε από αυτούς να μας απαντήσουν σε τρία πολύ απλά -αλλά καίρια για το φεστιβάλ- ερωτήματα:

-Τι θυμάσαι από τις προηγούμενες διοργανώσεις ή τι έχεις ακούσει για το σπουδαίο αυτό φεστιβάλ.

-Γιατί ανυπομονείς για το φετινό.

-Πώς θα είναι το DJ set σου στις 17 του Οκτώβρη.

ANTHONY 642

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις! Πρωτοποριακά events για το νησί μας, που πραγματικά μας έκαναν να μιλάμε γι’ αυτά μήνες μετά.

Η αλήθεια είναι ότι το πεθύμησα το Cyprus Cocktail Festival, για την πρωτοφανή προσέλευση κόσμου και για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργείται.

Το σετ φέτος θα είναι ένα blend από τις αποκλειστικές μεταδόσεις του Deejay Radio και πολύ NU Disco.

JIMMY D

Στο 1ο Cyprus Cocktail Festival, ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να συμβεί, είχα στηθεί κάτω από την Τέντα που έστησε ο Παντελής Δρουσιώτης, aka Billy D, για να μη βραχώ εγώ και ο εξοπλισμός μου. Θυμάμαι να ρίχνει καρεκλοπόδαρα αλλά το venue να είναι γεμάτο κόσμο, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και τις ουρές, ειδικά πίσω από τα κιόσκια των Αθηναϊκών Bar. Για τόση τρέλα μιλάμε και πάθος, για ένα cocktail από το Clumsies και όχι μόνο. Ε, μετά στο 2ο τα περίμενα όλα. Και όντως γίνανε όλα. Χαμός στον Δημοτικό Κήπο, χαμός και στο desktop του mac μου, που παίζει να ‘χει όλη τη μουσική από τα προηγούμενα DJ sets που έκανα ever σε event. Tόσος κόσμος, όσο ο πληθυσμός ενός μεγάλου ορεινού χωριού, χωρίς τη βροχή αυτή τη φορά, με περισσότερα bars άρα περισσότερο αλκοόλ και ένα καταπληκτικό vibe συνονθύλευμα όλων των πιο πάνω και άπαιχτων tunes από όλους τους DJs του Deejay Radio 93.5.

Μετά από αυτό, πώς να χάσεις το 3ο στη σειρά. Αν έχεις κάνει τα πρώτα δύο, σίγουρα θα τα πούμε εκεί!

Θα ανοίξω το φεστιβάλ στις 6, άρα θα ξεκινήσω με διάθεση προθέρμανσης. Δεν έχω φτιάξει ακόμη το μονώορο σετ μου, αλλά σίγουρα θα έχει ωραίες γκρούβες για ορεκτικό και θα ανεβάσει σιγά σιγά bpm, για να φτιάξει το vibe ανάμεσα στους παρευρισκομένους!
 

PENNY K

Έχω τρομερές αναμνήσεις από τα προηγούμενα Coctail Festivals, τα έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με πολύ όμορφες στιγμές που μοιράστηκα με φίλους. Γενικά, πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με εξαιρετικά cocktails και πολύ ωραία μουσική.

Είμαι ενθουσιασμένη εν αναμονή του φετινού Cocktail Festival, αφού θα έχω την ευκαιρία για πρώτη φορά -με την ομάδα του Radio DeeJay- να παίξω στο event και να κάνω το closing της βραδιάς. Επίσης, ανυπομονώ να δοκιμάσω cocktails από τα διάφορα bars που θα βρίσκονται εκεί τη συγκεκριμένη βραδιά.

Όπως σε κάθε σετ μου, κύριος στόχος μου είναι να κάνω τον κόσμο να χορέψει και να περάσει μια αξέχαστη βραδιά. Έχω ετοιμάσει ένα energetic set  επηρεασμένο από διάφορα στυλ ηλεκτρονικής μουσικής και με μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

PUEBLO FRANCO

Από τα προηγούμενα θυμάμαι τα χρώματα, τις γουστόζικες μουσικές, τις ωραίες μυρωδιές και τις γεύσεις.

Ανυπομονώ να δοκιμάσω και πάλι τα ιδιαίτερα cocktails των bar του εξωτερικού και να λάβω την όμορφη ενέργεια του κόσμου που κάθε χρόνο υποστηρίζει το συγκεκριμένο event.

Για φέτος, σε σχέση με το δικό μου DJ set, το βλέπω να συνδυάζει διάφορα ακούσματα με στόχο μια ανεβαστική διάθεση που συμπληρώνει την εμπειρία σου καθώς απολαμβάνεις τα μοναδικά cocktails του φεστιβάλ. 

DJ KONIC

Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του 3ου Cyprus Cocktail Festival, αφού έχω ακούσει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα και οργανωμένα cocktail events της Κύπρου.

Αναμένω να δοκιμάσω κλασικά αλλά και μοναδικά ποτά, από τα πιο επιλεγμένα bars του νησιού και φυσικά να τα συνδυάσω με ξεχωριστές street food γεύσεις.

Ένα τέλειο cocktail όμως πρέπει πάντα να συνοδεύεται και από θετικά vibes και αυτό ακριβώς θα προσφέρω στο κοινό του φεστιβάλ. Με την καλύτερη Hip Hop και RnB μουσική και τα πιο γνωστά hits της εποχής.

AFRICAN STEVENSON

Είχα την τιμή να παρευρεθώ στο τελευταίο Cyprus Cocktail festival, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία και ανυπομονώ να δώσω το παρόν μου και στο φετινό. Θυμάμαι, μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσος κόσμος ήρθε στο φεστιβάλ εκείνη τη μέρα, αλλά και πως μπορούσες να βρεις άτομα όλων τον ηλικιών.

Ανυπομονώ να γευτώ τις καινούργιες πρωτοποριακές γεύσεις και συνταγές που έχουν να παρουσιάσουν οι bartenders από όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και όχι μόνο. Είμαι σίγουρος πως και πάλι δεν θα με απογοητεύσουν. Είναι μια μοναδική εμπειρία που πρέπει όλοι να ζήσουν έστω και μια φορά στη ζωή τους. Επίσης, ένας ακόμη σημαντικός λόγος που θέλω να δώσω την παρουσία μου στο φεστιβάλ είναι η καταπληκτική μουσική του Deejay Radio 93,5 που θα απογειώσει το κοινό.

Πάντα προσπαθώ να διαβάσω τον κόσμο και να παίξω με βάση τη διάθεσή τους και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο. Συγκεκριμένα, το είδος μουσικής που με αντιπροσωπεύει είναι melodic techno, με χαρακτηριστικά της afro house μουσικής και minimal χορευτικά grooves.

 

Κύριος Χορηγός του 3ου Cyprus Cocktail Festival είναι η ALPHA MEGA!

Το 3ο Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της.