ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πιο hot νέες αφίξεις της άνοιξης

WIZ TEAM

Όλα τα νέα μαγαζιά που μπήκαν πρόσφατα στον γαστρονομικό χάρτη του νησιού, προσφέροντάς μας δυνατές προτάσεις εξόδου, για φαγητό και ποτό!

Ένα all day lounge στο Λατσί, ένα εστιατόριο για ψάρι στη Μαρίνα Λάρνακας, ένα urban drinkery στη Λευκωσία, ένα ελληνικό εστιατόριο-παστιρματζίδικο στη Σαριπόλου, μια κριτική ταβέρνα στην Παλλουριώτισσα, αλλά και ένα all day στο κέντρο της Λεμεσού.

Noma

All day lounge στη μαρίνα στο Λατσί, το οποίο από το πρωί (ως τις 16.00) προσφέρει ένα πλούσιο brunch, καφέ, healthy επιλογές όπως bowls, αλλά και γλυκά και ποτά, ενώ το απόγευμα εκτός από τα κοκτέιλ και τον καφέ, από την κουζίνα βγαίνουν αποκλειστικά κάποια platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, μαζί με τα signature γλυκά -τάρτα λεμονιού, Ferrero Rocher brownies κλπ.

Τηλ. 26600031
Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος
Δ-Κ 9.00-00.00
 

Agistri Seafood Restaurant

Ιδανικό σκηνικό για όσους λατρεύουν τη θαλασσινή αύρα, τη νησιώτικη αισθητική και τη ψαροφαγία. Στον μοντέρνο χώρο του εστιατορίου, μέσα ή έξω (κοντά στα δεμένα σκάφη), μπορείτε να απολαύσετε ψαρομεζέ (με €20), αλλά και επιλογές σε φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, φρέσκιες σαλάτες και νόστιμες αλοιφές. Συχνά-πυκνά διοργανώνονται και βραδιές με ζωντανή μουσική, προτείνοντας διασκέδαση με ρεμπέτικα ή λαϊκά ακούσματα. 

Τηλ. 96106566
Μαρίνα Λάρνακας
Δ-Κ 12.00-00.00
 

Amano Kitchen Bar

Urban drinkery, με ωραία cocktails και γευστικά πιάτα to share, το οποίο αποτελεί μια δυνατή after work πρόταση. Το μενού φέρει την υπογραφή του chef  Χρήστου Νοέλ Bassil, ο οποίος δημιούργησε ιδιαίτερα bites όπως guioza, bao puns, dips και δροσερές σαλάτες, που συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα cocktails και τα κρασιά. Τα σαββατοκύριακα προσφέρεται brunch.

Τηλ. 99938500
Δ-ΠΑΡ απόγευμα, Σ-Κ από το πρωί
Ευαγόρου 17, Λευκωσία


Pastirmatzidiko Sary Delicatessen

Ένα ελληνικό εστιατόριο με χαρακτήρα που προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις των Καραμανλήδων. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα αλλαντικών και τυριών που προσφέρει στο delicatessen του (ανάμεσά τους και παστουρμάς πρόβειος, βοδινός, αλλά και καμήλας που αποτελεί και τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου), αλλά και την επιλογή σε ελληνικές και κυπριακές ετικέτες κρασιών που πωλούνται στην κάβα, στο Παστιρματζίδικο μπορούμε επίσης να απολαύσουμε φαγητό και ποτό επί τόπου, μέσω ςνός πλούσιου μενού. 20 ζεστά πιάτα, ορεκτικά, κρύα πιάτα και σαλάτες, platters ή κρύα σάντουιτς με προϊόντα της βιτρίνας, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με παγωμένη ζιβανία, τσίπουρα, κρασί εμφιαλωμένο ή χύμα και μπύρα.

Τηλ. 96464865
Δ-Κ 9.00-23.00
Σαριπόλου 70, Λεμεσός


ZNOY Raw & Grill

Σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, προσφέρει brunch, lunch και dinner, όπως επίσης και την επιλογή για καφέ και cocktails. Ένα πολύ ιδιαίτερο μενού με raw & grill προτάσεις, με επιλογές που κυμαίνονται μεταξύ ceviche, tartare, carpaccio και crudo, όπως επίσης ψάρια, θαλασσινά ακόμα και ζουμερές μπριζόλες, τα οποία ετοιμάζονται σε σχάρα Josper.

Τηλ. 94055558
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 242, Λεμεσός
Δ-Κ 09.00-00.00


Το Αγνάντεμα της Μιας Μηλιάς

Στη Λευκωσία, με ιδιοκτήτες Κρητικούς και πιάτα σε ταξιδεύουν γευστικά σε ένα από τα πιο νόστιμα νησιά της Ελλάδας. Τετάρτη με Σάββατο προσφέρεται ένας πλούσιο μενού με σπέσιαλ επιλογές, ενώ Κυριακή μαζί με τη live μουσική προσφέρει το Γαμήλιο Κρητικό Μενού με πιάτα όπως αντικριστό αρνί, ζυγούρι βραστό, μακαρόνια με ανθότυρο ή γαμοπίλαφο, κοκορέτσι (μενούζα) και κρασί ή τσικουδιά).3

Τηλ. 96407332
Μακεδονίας 8, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία
ΤΕΤ-Σ 18.00-00.00, Κ 12.00-16.00