ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πρώτες εικόνες από το Acra, το νέο εστιατόριο στο Trilogy

WIZ TEAM

Στο Acra Fire Kitchen & Bar, όπως είναι το πλήρες όνομα του εστιατορίου, το μενού θα έχει την υπογραφή του Αθηναγόρα Κωστάκου, μιας και ο σπουδαίος Έλληνας σεφ θα είναι ο Culinary Director των χώρων εστίασης του Trilogy.

Το μενού στο Acra θα τιμά τη θάλασσα και το ψάρι, ενώ η φωτιά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα, μιας και αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά trends της εποχής στην εστίαση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Καθημερινή Κύπρου, ο κ. Γιώργος Γεωργίου, Διευθυντής Πωλήσεων Cybarco Development Ltd, ανέφερε πως «στο Trilogy, ένα από τα μεγαλύτερα έργα μεικτής χρήσης στη Μεσόγειο, εκτός από τις παραδόσεις των διαμερισμάτων και γραφείων στους δύο εμβληματικούς μπροστινούς πύργους, παράλληλα, ετοιμάζεται το άνοιγμα της δημόσιας πλατείας μεγέθους 6,850τ.μ., η οποία θα είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού, και τους ταξιδιώτες από όλες τις γωνιές του νησιού και όχι μόνο». Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γεωργίου, «εκεί, θα φιλοξενούνται προσεγμένοι χώροι εστίασης: ελληνική κουζίνα στο West Tower, ένα urban food court με artisan δημιουργίες δίπλα από τα καταστήματα, το κομμωτήριο και την γκαλερί, και fine dining στο East Tower, το οποίο θα αποτελεί το κορυφαίο εστιατόριο και μπαρ του Trilogy».

Σε σχέση με τα άτομα που θα στελεχώνουν τους χώρους εστίασης, επεσήμανε: «Η επιλογή της καλύτερης ομάδας για το χώρο αυτό αποτελούσε προτεραιότητα για εμάς. Επιθυμία μας ήταν να προσεγγίσουμε ταλέντα απολύτως συνυφασμένα με το brand μας και το concept του έργου. Ψάχναμε για άτομα με πάθος, προσοχή στη λεπτομέρεια και αυθεντικότητα, με αντίληψη του ανανεωμένου και πολυεθνικού χαρακτήρα της σημερινής Λεμεσού. Αναζητούσαμε άτομα και ομάδες με διεθνή τεχνογνωσία μεσογειακής κουλτούρας. Ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας από τους πιο γνωστούς chef στην Ελλάδα, ανέλαβε ως Culinary Director των χώρων εστίασης του Trilogy και για το μοναδικό cocktail menu του μπαρ έχουμε συνεργαστεί με τους ‘The Clumsies’ της Αθήνας».

Το Acra, όπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, θα ανοίξει για τον κόσμο πολύ σύντομα.