ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε Kika’s Garden, με κράτηση μέσω ενός κλικ στο WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Πλέον μπορείς να απολαύσεις το ξακουστό πρόγευμα στο χωριό Καλλέπεια, της επαρχίας Πάφου, κάνοντας την κράτησή σου σε μερικά δευτερόλεπτα, με ένα κλικ στο WiZ BookOnline.

Η κ. Κίκα μαζί με την κόρη της ετοιμάζουν στο Kika's Garden homemade food & produce ένα χωριάτικο πρόγευμα με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα. Φρεσκοψημένο ψωμί και τσουρέκι, αυγά ημέρας, ντομάτα, καπνιστό μπέικον, φρέσκια αναρή και χαλλούμι της περιοχής, κολοκυθόπιττα, πουρέκια, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα εποχής και λαχανικά, μαζί με καφέ, τσάι και φρεσκοστυμμένο χυμό.

Απενοχοποιημένη απόλαυση, το Kika's Garden homemade food & produce είναι ένα μέρος που περνάς όλη τη μέρα χωρίς να το καταλάβεις.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, πρόκειται για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/