ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη», με κράτηση μέσω του WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Πάρε απλώς το κινητό στα χέρια σου και κάνε την επόμενη κράτησή σου στο αγαπημένο λευκωσιάτικο εστιατόριο, με ένα κλικ, μέσω του WiZ BookOnline.

Τι να πούμε για το Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη», αυτό το υπέροχο εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις, που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τα μαμαδίστικα πιάτα και στο πόσο εκτιμούμε τους χώρους εστίασης που ποντάρουν στα φρέσκα υλικά, που μαγειρεύονται με παραδοσιακές συνταγές και σερβίρονται σε μοντέρνους φωτεινούς χώρους.

Αυτό είναι το Παντοπωλείο, λοιπόν, το εστιατόριο που τις τελευταίες τρεις χρονιές έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα στο νησί μέσω του θεσμού «50 Best Restaurants» του WiZ.

Αν πάντως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα αυτό το υπέροχο Χταπόδι Σχάρας με Φάβα Σαντορίνης, που παρουσιάσαμε πρόσφατα μέσω ενός άρθρο με τα δέκα πιάτα που αγαπάμε να απολαμβάνουμε στη Λευκωσία, ήρθε μάλλον η ώρα να το κάνεις. Και ήρθε μάλλον η ώρα να το κάνεις, κλείνοντας τραπέζι πανεύκολα online.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, πρόκειται για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/