ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε Por Favor, με πανεύκολη κράτηση από το WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Πάρε το κινητό, κλείσε τραπέζι σε χρόνο ρεκόρ -χωρίς κατ’ ανάγκη να πρέπει να μιλήσεις με κάποιον- και απόλαυσε τα αγαπημένα σου μεξικάνικα σε έναν από τους πιο trendy χώρους της πρωτεύουσας.

Το Por Favor προστέθηκε κι αυτό στη λίστα με τα εστιατόρια που έχουν υιοθετήσει τη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί. 

Αυτό σημαίνει πως πλέον, την αγαπημένη σου μεξικάνικη κουζίνα, μπορείς να την απολαύσεις επί τόπου, αφού προτού κάνεις online την κράτησή σου. Στο Por Favor θα απολαύσεις burgers, quesadilla, tacos, burritos, fajitas και σαλάτες, καθώς επίσης τα churros ή τα mini Galzoneros που έρχονται στο φινάλε. Και όλα αυτά, μπορείς να τα συνοδεύσεις με ένα από τα πολύ ιδιαίτερα cocktails.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/