ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παύλος Κυριάκης: Ο νέος Consultant Executive Chef του The Polo έχει αστέρι Michelin

WIZ TEAM

Το The Polo Bar Restaurant και το Alasia Boutique Hotel καλωσορίζουν τον νέο Consultant Executive Chef, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Ελλαδίτη σεφ Παύλο Κυριάκη.

Ο πιο επιδραστικός σεφ στην Ελλάδα για το 2023, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε αρχές της τρέχουσας χρονιάς το FNL (με τους 100 σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς σεφ της χρονιάς), συνεργάζεται με το εστιατόριο που στα WiZ 50 Best Restaurants 2023 ήταν στην πολύ προνομιούχα 6η θέση και εμείς ανυπομονούμε να απολαύσουμε τις δημιουργίες του.

Εκτός από αστέρι Michelin, 8 Χρυσούς Σκούφους από το Αθηνόραμα, αλλά και την 1η θέση για το 2023 στη λίστα του  FNL με τους 100 πιο επιδραστικούς σεφ της Ελλάδας, ο Παύλος Κυριάκης είναι ένας περιηγητής στις κουζίνες όλου του πλανήτη, ενώ έχει θητεύσει και πλάι σε συναδέλφους του με κορυφαίες διακρίσεις. Ξεκίνησε με Γάλλους δασκάλους όπως τον Herve Pronzato και τον Arnaud Bignon, κοντά στον οποίο και στη σπουδαία Σπονδή έμεινε 6 χρόνια. Ακολούθησαν οι 3άστεροι όπως ο Pierre Gagnaire, ο Guy Savoy, το Le Cinq και Le Pré Catelan στο Παρίσι, το Azurmendi στο Bilbao, 12ο παγκοσμίως, το Βenu στο San Fransisco, το Flocons de Sel, αλλά και το Enoteca Pinchiorri στην Φλωρεντία, με την «καλύτερη κάβα στον κόσμο».

Αυτό που μένει είναι να δοκιμάζουμε την κουζίνα και τα πιάτα του στο The Polo Bar Restaurant, από το πρόγευμα μέχρι τα degustation menu.