ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προτάσεις για ρομαντικό δείπνο, για τις 14 Φλεβάρη

WIZ TEAM

Αγαπημένα εστιατόρια τιμούν τη μέρα των ερωτευμένων είτε προτείνοντας ειδικά set menus για τη μέρα είτε εμπλουτίζοντας το μενού τους με special πιάτα και γλυκά.

Πιο κάτω μερικές από τις δυνατές προτάσεις που μαζέψαμε ειδικά για το Valentine’s.

Blue Bar

Στον άκρως ανανεωμένο χώρο του αγαπημένου wine bar της Λευκωσίας, ο οποίος στις 14 Φεβρουαρίου θα διαμορφωθεί σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, με τη συνοδεία live jazz μουσικής από το La Luna Duo, θα μπορείτε να απολαύσετε δημιουργίες και πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, εκλεκτά κρασιά και δροσιστικά cocktails θα συμπληρώνουν την εμπειρία, αυτή τη μαγική βραδιά.

Δείτε εδώ το μενού.

Pralina

Το Pralina Experience της Λευκωσίας (αλλά και το αντίστοιχο στη Λεμεσό), προσφέρει ειδικά για τη μέρα τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα ρομαντικό δείπνο με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, από τις 19:30 μέχρι τις 22:30. Θα διατίθεται ειδικό πιάτο ημέρας και επιδόρπιο.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Nemea

Κάτι σπέσιαλ ειδικά για το Valentine’s από άλλο ένα καινούργιο εστιατόριο της Λευκωσίας, με ένα μενού που περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα γούστα.

Δείτε εδώ το special menu.


Platea

Στην πανέμορφη Πλατεία Ελευθερίας, στο νέο εστιατόριο της πόλης, θα μπορούμε να πάμε για ένα 5 course ειδικά δημιουργημένο για τη μέρα δείπνο, το οποίο είναι στα €45 ανά άτομο.

Δες το μενού εδώ.


Cook Shop

Το κουκλίστικο εστιατόριο στην Πινδάρου, με τη ρουστίκ διακόσμηση και την cozy ατμόσφαιρα, παρουσιάζει ένα μενού ειδικά για τους ερωτευμένους αλλά και για όσους θέλουν απλώς να απολαύσουν κάτι σπέσιαλ στις 14/2, στα €60 ανά άτομο.

Δείτε εδώ το μενού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Madama Residence

Γιορτάζοντας τον έρωτα και την αγάπη, το νέο αυτό ξενοδοχείο-εστιατόριο της πόλης δεν θα μπορούσε να μην προτείνει ένα μενού ειδικά για την περίσταση. Ο σεφ Κυριάκος Μιχαήλ ετοίμασε ένα set menu το οποίο είναι στα €40 ανά άτομο.

Δείτε αναλυτικά το μενού.
 

ΛΕΜΕΣΟΣ

LPM

Το καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου, όπως αναδείχθηκε στα WiZ 50 Best Restaurants 2022, δεν θα μπορούσε να μην έχει κάτι σπέσιαλ ειδικά για τη μέρα των ερωτευμένων. Το ειδικό «Menu Saint Valentin» που ετοίμασε ο σεφ, σε συνδυασμό με τα κοκτέιλ, είναι ικανά να σας στείλουν στα πιο ρομαντικά μέρη της Γαλλικής Ριβιέρας.


Le Bordeaux Bistro & Wine Bar

Στο υπέροχο αυτό αυθεντικό bistro στην παλιά Λεμεσό, θα μπορείτε να απολαύσετε το ειδικό μενού που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, με €60 ανά άτομο. Θα υπάρχει μάλιστα και ζωντανή μουσική με τον Lucio Savva.

Όλες οι πληροφορίες για το μενού εδώ.


Lithos Concept Bar

Ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, στο «βελούδινο» concpet bar στο Μεσαιωνικό Κάστρο, στο κέντρο της Λεμεσού.

Δες το σχετικό ποστ εδώ.

Wolfgang’s Steakhouse

Ζωντανή μουσική από την Erika Soteri, ειδικά για τις 14, αλλά και ένα tailor-made μενού που επιμελήθηκε η ομάδα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol.

Περισσότερα εδώ.

La Caleta

Και καλό φαγητό και εντυπωσιακή θέα και πολύ cozy ατμόσφαιρα. Για το Valentine’s έχουν ετοιμάσει ένα μενού για όσους θέλουν να έχουν ένα απόλυτα ρομαντικό δείπνο, το οποίο θα ξεκινά με ένα complimentary welcome drink.

Δες περισσότερα εδώ.


Columbia Steak House

Στο αγαπημένο steakhouse της Λεμεσού και ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα 4 course set menu με €95 ανά άτομο, όπως επίσης και τη vegan εκδοχή του στα €75.

Μάθε περισσότερα εδώ.


ΛΑΡΝΑΚΑ

Nippon

Στο αγαπημένο ιαπωνικό εστιατόριο της Λάρνακας θα πάτε για ένα 6 course menu, όπου στα κυρίως πιάτα δίνεται η επιλογή για πέντε διαφορετικά πιάτα, στην τιμή των €85 ανά άτομο.

Εδώ το μενού.


Marbre - Radisson Blu Hotel

Στον καλαίσθητο χώρο με την ανοιχτή κουζίνα, μπορείτε να απολαύσετε πολύ καλής ποιότητας κρέατα από όλο τον κόσμο, με διαφορετικά ψησίματα και κοπές. Ειδικά για το Valentine’s ετοίμασαν ένα 6 course menu με επιλογή για rib-eye ή λαβράκι, στα €65 ανά άτομο.

Δείτε το μενού.


ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

LAtelier Robuchor

Η «ναυαρχίδα» του ψυχαγωγικού κόμβου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο L’Atelier Robuchon, προτείνει ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου ένα μοναδικό -ειδικά φτιαγμένο για την περίσταση- δείπνο για δύο που επιμελήθηκε ο βραβευμένος σεφ του εστιατορίου και η ομάδα του, το οποίο αποτελείται από εφτά συνολικά πιάτα!

Διαβάστε σχετικά εδώ.


ΠΑΦΟΣ

Antasia

Στο αγαπημένο all day εστιατόριο της Πάφου μπορείτε να απολαύσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας το Valentine’s Day Sharing Menu, ενώ από τις 18.00 και έπειτα προσφέρεται ένα πολύ special menu για το dinner. Ο DJ Professor θα δίνει τον ρυθμό μέχρι τις 22.00, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ το μενού της μέρας.