ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μπορείς να δοκιμάσεις 50+ craft μπίρες από όλο τον κόσμο

WIZ TEAM

1ο Crafty Rabbit Fest, στις 20 και 21 Ιουλίου, από το Rabbithop.com.cy.

Το Rabbithop.cy, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας craft μπίρας στην Κύπρο, φέρνει το «1ο CRAFTY RABBIT FEST», δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε περισσότερες από 50 διαφορετικές νέες γεύσεις craft μπίρας από όλο τον κόσμο.

Διοργανώνεται για πρώτη φορά και η διαφορά του από τα άλλα φεστιβάλ είναι ότι αφορά αποκλειστικά τη χειροποίητη μπίρα υψηλής ποιότητας. Craft μπiρες από 24 ζυθοποιία, που αρκετές από αυτές κάνουν για πρώτη φόρα την εμφάνιση τους στη Κύπρο, μας περιμένουν για μια μαγευτική Craft εμπειρία. IPA, sours, imperial stouts, barrel age αρκετά άλλα είδη σας περιμένουν για να ικανοποιήσουν τους γευστικός σας κάλυκες.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για τις γευσιγνωσίες μπίρας θα χρειαστεί να αγοράσετε tokens.


Τρόπος λειτουργίας:

Τα tokens θα διατίθενται προς πώληση προς  €1 το ένα.

Όλες οι μπίρες θα είναι διαθέσιμες για να τις δοκιμάσετε για 2 ή 3 tokens και αν θέλετε να γεμίσετε ολόκληρο το ποτήρι σας με κάποια από τα 12 διαφορετικά Tap  μπίρας απαιτούνται 5 ή 7 tokens ανάλογα.

Φαγητό:
Μπέργκερ: 5 tokens
Χορτοφαγικό μπέργκερ: 5 tokens
Χοτ ντογκ: 5 tokens


Θα υπάρχει μία χρέωση αξίας €4 για να χρησιμοποιείτε το rabbithop ποτήρι για τις γευσιγνωσίες, αλλά θα επιστρέφεται το ποσό όταν επιστρέφετε το ποτήρι σας. Εκτός φυσικά κι αν επιθυμητέ να το κρατήσετε!