ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα τρώμε πίτσα από εκεί που τρώνε και οι Dsquared όταν έρθουν Κύπρο

WIZ TEAM

Αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, φτιαγμένη σε ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου για το 2021, όπως αναδείχθηκε το Rafael's στον σχετικό θεσμό του WIZ.

Τι να λέμε για τον Ραφαήλ Γιαγκουδάκη, ο οποίος άφησε τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, και αφοσιώθηκε σε μια άλλη αγάπη που είχε, την ιταλική κουζίνα, καταφέρνοντας να προσφέρει καθημερινά -σε ντόπιους αλλά και σε αρκετούς ξένους στη Λεμεσό- αυθεντικές ναπολιτάνικες πίτσες!

Ανάμεσα στους πελάτες του και πολλοί διάσημοι, με πρώτους και καλύτερους τους Dsquared (κατά κόσμον Dean και Dan), οι οποίοι, στις εδώ επισκέψεις τους, δεν χάνουν την ευκαιρία να εκθειάσουν με σχετικές αναρτήσεις το φαγητό που τρώνε στο Rafael’s Food Truck.

Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ραφήλ, όπως μας έχει ομολογήσει σε μια συνέντευξη στο WIZ, έχει υιοθετήσει πλήρως τη φιλοσοφία του Jamie Oliver που λέει: «it’s not about Michelin stars, it’s about homemade recipes».

Στο μενού, εκτός από τις 9 υπέροχες πίτσες, θα βρείτε επίσης ορισμένα νόστιμα σάντουιτς, γλυκά και καφέ.

Διαβάστε επίσης: 20+1 μαγαζιά για πίτσα... στην πιο αυθεντική της εκδοχή

Μέρα που είναι πάντως, μιας και η 9η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας, εμείς θα προτίναμε να δοκιμάσετε κάτι σπέσιαλ! Τι θα λέγατε για το μωβ πίτσα με το εύηχο όνομα Viola! Το χρώμα της το οφείλει στη μωβ περουβιανή πατάτα, ενώ περιλαμβάνει επίσης μοτσαρέλα, guanciale (που είναι ιταλικό αλλαντικό), βασιλικό και λάδι σκόρδου.

Info
Τηλ. 9940250
Λεμεσός
ΤΡ-Σ 18.00-22.00

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rafael’s (@rafaelsfoodtruck)