ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Sommelier ο Σωτήρης Νεοφυτίδης

WIZ TEAM

Ο Κύπριος Sommelier ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για τον πολύ σημαντικό διαγωνισμό «The Best Sommelier of the World», που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Οινοχόων (ASI), κατάφερε το βράδυ της Πέμπτης να περάσει στην ημιτελική φάση.

Ανάμεσα σε 68 συμμετέχοντες, πέτυχε να είναι στους 17 που θα διαγωνιστούν απόψε (Παρασκευή) στον ημητελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ η ανακοίνωση των τριών φιναλίστ δεν θα γίνει νωρίτερα από την Κυριακή, μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Όπως έχουμε γράψει ήδη, η φετινή διοργάνωση κρίνεται πολύ σημαντική καθότι ο «World’s Best Sommelier Competition» επιστρέφει και πάλι στη Γαλλία 34 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία εκεί έκδοσή του! Επιστρέφει δηλαδή στη χώρα όπου το 1969 γεννήθηκε ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Οινοχόων (ASI - Association de la Sommellerie Internationale), οπότε ο φετινός διαγωνισμός είναι σίγουρα ιστορικής σημασίας.

Ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στον Σωτήρη και ελπίζουμε την Κυριακή με το που θα ενωθούμε στο livestream για τον τελικό να ακούσουμε το όνομά του.