ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Παραγάδι μπορείς να κλείσεις τραπέζι, εύκολα, μέσω του WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Απόλαυσε ψαράκι ή θαλασσινά στο αγαπημένο εστιατόριο της πρωτεύουσας, κάνοντας πανεύκολα την κράτησή σου, online, με ένα κλικ από το κινητό.

Ένα από τα εστιατόρια που έχουν υιοθετήσει τη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, είναι και το Παραγάδι.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα fish-restaurants στo κέντρο της Λευκωσίας, το οποίο με συνέπεια προσφέρει καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, με την υπογραφή νοστιμιάς της κυρίας Κατίνας. Το Παραγάδι αποτελεί πάντα μια ιδανική επιλογή, δίνοντάς μας την επιλογή να απολαύσουμε νοστιμιές του βυθού από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/