ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα 5 trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Ο Γενάρης που μας αποχαιρετά σιγά σιγά δεν μας έκανε τη χάρη να μας χαρίσει αλκυονίδες-ηλιόλουστες μέρες. Παρόλα αυτά, ο κόσμος πάντα βρίσκει αφορμές για εξόδους, για φαγητό, ποτό και βόλτες.

Πιο κάτω οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της βδομάδας που φεύγει, με τους αναγνώστες να ψάχνουν πολλά και διάφορα. Επιλογές για delivery, μαγαζιά στην πόλη αλλά και ταβέρνες στο βουνό.

Κεντρική εικόνα: Φύσα & Μάσα

Φύσα & Μάσα
Λήδρας 55, Λευκωσία
22730571

Σουβλακερί στο κέντρο της Λευκωσίας. Εδώ θα βρεθείτε μετά τη βόλτα σας στο κέντρο και θα απολαύσετε περιποιημένα σουβλάκια, ποικιλίες κρεατικών και μπριζόλες από ποιοτικά κρέατα. Ο χώρος είναι προσεγμένος, ζεστός και παρεΐστικος. Το μαγαζί προσφέρει επίσης υπηρεσίες delivery μέσω της πλατφόρμας Wolt. ΤΡΙ-ΚΥΡ 11.00-22.00 (Δευτέρα κλειστά)

Pasta Strada
Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά, Λευκωσία
77773031

Συνδυάζει την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα και έγινε δημοφιλές σε χρόνο dt. Μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και σαλάτες για όλα τα γούστα. Διαλέγετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικά είδη ζυμαρικών και τη σάλτσα που θέλετε. Ναπολιτάνα, μπολονέζ, αραμπιάτα, και καρμπονάρα αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως μεξικάνικη, ινδική, ιαπωνική με τεριγιάκι. Έχει και ωραία γλυκά. Πετυχημένο concept, πολύ καλές τιμές, και με κατάστημα στον Άγιο Δομέτιο δίπλα στις φοιτητικές εστίες. Υπηρεσίες takeaway και delivery. ΔΕΥ-ΣΑΒ 11.00-23.30

Paramali Tavern
Οδός Αμμοχώστου, Παραμάλι, επ. Λεμεσού (δίπλα στον μιναρέ)
99560897

Ο κύριος Γιάννης, aka «Αφιερωσάκιας», προσφέρει μόνο στη σχάρα στην ταβέρνα του: σουβλάκι, σιεφταλιές, κοτολέτες και φυσικά steak! Όλα κυπριακής εκτροφής. Εδώ παραγγέλνεις μόνο το ποτό σου και το είδος κρέατος που θες, αφού τα υπόλοιπα είναι στάνταρτ: σαλάτα, χούμοι, τζατζίκι, ταχίνι, ελιές δικής τους παραγωγής και φρέσκια πατάτα. ΤΡ-Σ 16.00-21.00. Κ 12.00-20.00.

Hangry Ghost
28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσία

Aγαπημένο pop up burger project που προσφέρει 4 διαφορετικά burgers, ανάμεσά τους και χορτοφαγικό. Εκτός από αυτά, θα βρείτε pull duck bao αλλά και hot dog γεμιστό με τυρί. Το Hangry Ghost είναι μια συνεργασία του γνωστού σεφ Αντρέα Ανδρέου και της ομάδας των Rokoko, Tocayo και Lost and Found. Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από τις πλατφόρμες Delivery man και Bolt.

Gringos Tacos
Ευγενίας & Αντωνίου Θεοδότου 1, Λευκωσία
70009787

Online μαγαζάκι στη Λευκωσία, που προσφέρει γευστικά tacos αλλά και quesadillas σε διάφορες εκδοχές, μαζί με νόστιμες side sauces. Στο μενού υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή. Παραγγελίες μέσω Wolt. ΔΕΥ-ΚΥΡ 11.45–15.00, 18.00-22.30