ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα δέκα δυνατά δίδυμα στα μπαρ του 4ου Cyprus Cocktail Festival

WIZ TEAM

Και τα ποτά που θα αποτελέσουν τη βάση για τα κοκτέιλ που θα μας σερβίρουν στο κάθε bar station.

Τα είκοσι συνολικά μπαρ που θα βρεθούν στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, για το μεγαλύτερο cocktail festival της Κύπρου, θα είναι χωρισμένα σε δέκα διαφορετικά bar stations. Αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν δέκα δυνατά δίδυμα, αποτελούμενα από τα cocktail bars που έρχονται από Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και φυσικά από Κύπρο.

Ανάμεσα στα μπαρ, όπως έχουμε γράψει ξανά, υπάρχουν και μερικά από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο, τα οποία συναντούμε είτε στη λίστα των World’s 50 Best Bar, είτε στα Top 100 Bars.

Ας δούμε παρακάτω ποια θα είναι τα δέκα δίδυμα του 4ου Cyprus Cocktail Festival αλλά και τι ποτά θα χρησιμοποιήσουν ως βάση για τα κοκτέιλ που θα μας προσφέρουν:

Το αθηναϊκό Line θα συνυπάρξει με το παφίτικο Rum and Jam, φτιάχνοντας κοκτέιλ με βάση το τζιν Bombay της εταιρείας Laiko Cosmos Trading Ltd (διάβασε εδώ σχετικά). 

Το θρυλικό πλέον The Clumsies εξ Αθηνών θα βρίσκεται στο ίδιο station με το επίσης παφίτικο Mr Tippler, δουλεύοντας τα κοκτέιλ του με το ρούμι El Dorado Demerara Rum της εταιρείας Vasos Eliades (διάβασε εδώ σχετικά).

Διάβασε επίσης: Ένα κυπριακό μπαρ και δύο αθηναϊκά στη λίστα 51-100 των The World’s 50 Best Bars

Το αθηναϊκό Locali θα είναι μαζί με το λευκωσιάτικο Baronymous και στο μπαρ θα έχουν για τα κοκτέιλ τους το τζιν Malfy της Tempo Cyprus Ltd (διάβασε εδώ σχετικά).

Ανάμεσα στα μπαρ, όπως έχουμε γράψει ξανά, υπάρχουν και μερικά από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο, τα οποία συναντούμε είτε στη λίστα των World’s 50 Best Bar, είτε στα Top 100 Bars.

Το Upopa Epops έρχεται από Αθήνα για να συνεργαστεί με το Volvèr της δικής μας πρωτεύουσας, δημιουργώντας με την Kreskova Vodka της Cavaway, μέλος του Alexandrion Group (διάβασε εδώ σχετικά).

Το αθηναϊκό Bar in Front of the Bar μαζί με το λευκωσιάτικο Lost + Found, εκτός από μια θέση στη λίστα 51-100 των World’s 50 Best Bars, μοιράζονται επίσης και το μπαρ στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. Τα κοκτέιλ τους θα έχουν ως βάση το Naked Malt της εταιρείας ACM Christofides LTD (διάβασε εδώ σχετικά).

Το Barro Negro της Αθήνας συνυπάρχει με το Blurry Lights της Λευκωσίας, ετοιμάζοντας κοκτέιλ με τεκίλα Patron Silver της εταιρείας Laiko Cosmos Trading Ltd (διάβασε εδώ σχετικά).

Το αθηναϊκό 360 θα είναι στο ίδιο station με το λεμεσιανό Mason, δουλεύοντας με ενθουσιασμό και με τον gin Tanqueray από Photos Photiades Group Ltd (διάβασε εδώ σχετικά).

Το Casablanca Social Club που έρχεται από Θεσσαλονίκη θα συνεργαστεί με το Κλειδί που έρχεται από Λάρνακα, δημιουργώντας τα κοκτέιλ τους με τεκίλα Olmeca και τζιν Malfy της εταιρείας Tempo Cyprus Ltd, αλλά και με τα beverages Three Cents της Coca-Cola HBC Cyprus (διάβασε εδώ σχετικά).

Διάβασε επίσης: Ρωτήσαμε 6 από τα καλύτερα bar της Ελλάδας να μας που τι είναι αυτό που τα κάνει ξεχωριστά

Το εκ Βαρκελώνης Monk Barcelona θα δημιουργήσει μαζί με ένα καινούργιο κυπριακό μπαρ που ετοιμάζει την άφιξή του αυτό το διάστημα, προσφέροντας κοκτέιλ με βάση το ρούμι Black Tears Dry Spiced Rum της Cavaway, μέλος του Alexandrion Group (διάβασε εδώ σχετικά).

Το πολύ δημοφιλές Gucci Giardino 25 από τη Φλωρεντία θα μοιραστεί το μπαρ με το λευκωσιάτικο Notes and Spirits, δουλεύοντας με το τζιν Gardener της εταιρείας Vassos Eliades (διάβασε εδώ σχετικά).

Διάβασε επίσης: Martina Bonci: Από τη Φλωρεντία στη Λευκωσία

Να πούμε τέλος ότι η Righas Imports συμμετέχει στο Cyprus Cocktail Festival 2023, το κορυφαίο φεστιβάλ κοκτέιλ της χώρας, με τα καλαμάκια από ζαχαροκάλαμο (διάβασε σχετικά εδώ).

Το φεστιβάλ παρουσιάζουν τα Ν-ice pure ice cubes.

Τη διοργάνωση και μουσική επιμέλεια του 4ου Cyprus Cocktail Festival έχει ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5 και διεξάγεται σε συνεργασία με το Difford’s Guide Greece.

Την εκδήλωση χορηγούν η JCC και οι υπεραγορές ΑλφαΜέγα και είναι υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Visit Nicosia.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι o κορυφαίος οδηγός διασκέδασης WiZ Guide.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο στοχεύει να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση.

Το Νο1 Cocktail Festival της Κύπρου, θα λάβει χώρα την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.


*Για συνεχή ενημέρωση σε σχέση με το Cyprus Cocktail Festival, ακολουθήστε το στα social media, σε Facebook και Instagram.