ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα spots που μας άφησε ο Ιούλιος

WIZ TEAM

Ένας γεμάτος μήνας με νέες προτάσεις εξόδου ο Ιούλιος και οι καινούργιες αφίξεις δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Εάν ψάχνετε κάτι γρήγορο ή χώρους όπου θα πιείτε το επόμενο κοκτέιλ σας, οι νέες προτάσεις είναι εδώ.

Trois Cocktail Bar


ΤΗΛ.99899080
Watkins 6 Λάρνακα
Ατμοσφαιρική αυλή που βρίσκεται στα στενά σοκάκια της παλιάς Λάρνακας. Σε ένα περιποιημένο άνετο περιβάλλον, με πράσινες γωνίες, θα βρεθείτε και θα απολαύσετε δημιουργικά κοκτέιλ, signature και κλασικά, mocktails, μπίρες και κρασιά. Εκτός από τα κοκτέιλ, στο μενού θα βρείτε πιάτα to share από τη σύγχρονη κουζίνα.

Golden Monkey


ΤΗΛ.25834343
Λεωφ. Αμαθούντος 502, Λεμεσός
Ταϊλανδέζικο εστιατόριο που βρίσκεται στο Τhe Tower του St Raphael στη Λεμεσό. Σε ένα μοντέρνο εσωτερικό, διακοσμημένο με διάφορα αυθεντικά έργα τέχνης, γλυπτά και αγάλματα, ο Ταϊλανδός head chef Nuntthawut Poungpouw μαζί με την ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού εμπνευσμένο από ένα υπέροχο σύμπλεγμα διαφορετικών γεύσεων, υφών και χρωμάτων.

Vintage Wine bar & Bistro


ΤΗΛ.22333005
Ερμού 285, Λευκωσία
Wine bar που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην ταράτσα του ιστορικού κτηρίου του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας. Σε ένα ειδυλλιακό χώρο με αρκετό πράσινο και προσεγμένες διακοσμητικές πινελιές, ο χώρος αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του καλού κρασιού. Εκτός από την εκτενή κάρτα κρασιών, στο μενού θα βρείτε bistro επιλογές φαγητού και platters που βαδίζουν σε μεσογειακά και ελληνικά μονοπάτια.

Riva Beachouse


ΤΗΛ.23250025
52 Αγία Θέκλα, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Εντυπωσιακό all-day beach house, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ένας μοντέρνος χώρος που προσφέρει μοναδική θέα, διαθέτει πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, γίνεται το place to be όλες τις ώρες της μέρας. Τα πιάτα υπογράφει ως executive chef ο γνωστός σεφ Δημήτρης Κατριβέσης ενώ τα ηνία της κουζίνας έχει ο σεφ Πέτρος Μπραϊκίδης που μαζί δημιουργούν γεύσεις επηρεασμένες από κάθε γωνιά του κόσμου, δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα», παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας.

1842 που τον τζιησβέ στο fréddo


ΤΗΛ.99631175
Αγίας Ειρήνης 7Α, Φαρμακάς, Λευκωσία
Με ένα ιδιαίτερο όνομα που αντικατοπτρίζει πλήρως το concept του μαγαζιού, στην πιο ωραία τοποθεσία του χωριού, το καφενείο 1842 που τον τζιησβέ στο fréddo συνδυάζει τον καφέ της χόβολης με τον καφέ της μηχανής και το μαχαλεπί με το brunch και τα platters. Το μενού σ’ αυτό το όμορφο στέκι επιμελήθηκε ο γνωστός Κύπριος σεφ Σταύρος Γεωργίου με τα πιάτα να είναι με υλικά από βιολογικά και τοπικά προϊόντα. Ομελέτες, κολοκούθκια με τα αβγά αλά brunch, πομιλοροτηγανιά, μαχαλεπί και platters είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο μενού.

Birdslut


ΤΗΛ.99540440
Κομμανδαρίας 21, Λεμεσός
Ιαπωνικό street food σε κεντρικό σημείο στη Λεμεσό που προσφέρει γεύσεις της Άπω Ανατολής, για γρήγορο φαγητό. Με το εντυπωσιακό graffiti στην πρόσοψη του χώρου, θα βρείτε στο μενού sando σάντουιτς, μπουκιές sushi, smashed burger, ιαπωνικά σουβλάκια αλλά και κοτόπουλο karaage. Τις επιλογές σας μπορείτε να τις συνδυάσετε με signature cocktails.

Nusa Beach Bar


ΤΗΛ.99224894
Τάσος Μητσόπουλος 11, Λάρνακα
Το ξύλο, το μπαμπού, οι έθνικ λεπτομέρειες και αρκετό πράσινο συνθέτουν την εικόνα του beach bar, στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε για να δοκιμάσετε τα υπέροχα κοκτέιλ του, υπό τους ήχους της θάλασσας. Εκτός από τα εξωτικά κοκτέιλ, στο μενού υπάρχουν επιλογές από platters και σνακ.