ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

The Commissary, μια αλλιώτικη καντίνα με αέρα νεοϋορκέζικο

WIZ TEAM

Γράφει ο Λεόντιος Τσέλεπος

Στη Β. Αμερική η λέξη Commissary παραπέμπει σε εστιατόριο/φαγάδικο σε στρατιωτική βάση/φυλακή, κάτι σαν το δικό μας ΚαΨιΜί (Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας)! Ο ιδιοκτήτης του μετέφερε τις εμπειρίες του από την Αμερική στην Πάφο και η «καντίνα» του… φέρνει αέρα νεοϋορκέζικο!

H μαυρόασπρη ριγέ τέντα τραβάει την προσοχή, ενώ μπαίνοντας στο εσωτερικό οι μουσικές επιλογές σε ταξιδεύουν αμέσως στην Tribeca. Aν είσαι βιαστικός ένας cold brew για τον δρόμο και κάποιο από τα κέικ είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Αν πάλι θέλεις να απολαύσεις το brunch σου, οι επιλογές στο μενού, παρόλο που δεν είναι πάρα πολλές, θα σε ικανοποιήσουν. Πήραμε αυγά ποσέ σε τοστ με αβοκάντο και σε τοστ με ένα ιδιαίτερο χούμους που περιείχε παντζάρι. Οι μερίδες είναι είτε για να τις μοιράζεσαι είτε για πραγματικά πεινασμένους. Τα αυγά είναι ελευθέρας βοσκής, το χούμους ήταν εξαιρετικό, ενώ τα μπαχαρικά (chili flakes κτλ) ανεβάζουν επίπεδο στο πιάτο.  

Οι επιλογές σε ροφήματα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς και καλύπτουν όλη την γκάμα από φρέσκους χυμούς, super food smoothies, ιδιαίτερες φρέσκες λεμονάδες…μέχρι παραδοσιακό κυπριακό καφέ! Επίσης, πλέον, τα μεσημέρια υπάρχουν περιορισμένες επιλογές σε μεσημεριανό, με σούπα και/ή πιάτο ημέρας.

Εννοείται ότι η μινιμάλ διακόσμηση, σε αποχρώσεις του λευκού, αλλά κυρίως η σικ τέντα του προσφέρονται για ινσταγκραμικά ενσταντανέ με γεύση Νέας Υόρκης!

Και φεύγοντας μπορείς να αγοράσεις και ένα coffee table book αφιερωμένο στον μακαρίτη (πλέον) Virgil Abloh (μορφή για εμάς τους sneakerheads). Και γενικά εκδόσεις Taschen!

#pafianontour #santinpafoeneshi


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Omikron Brunch τα pancakes αποτελούν σοβαρή υπόθεση

Oggi Pasta… Arrivato