ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τίτλοι τέλους για το Μπακάλικο του Χαψή

WIZ TEAM

Θα είναι ανοικτό για το τριήμερο 28, 29 και 30 Οκτωβρίου και θα σερβίρει Μπούκωμα. «Και αυτό θα είναι το φινάλε. Θα κλείσουν οι πόρτες και θα σβήσουν τα φώτα, γιατί όλα κάποτε πρέπει να τελειώνουν».

Το Μπακάλικο του Χαψή ανακοινώνει το τέλος με το παρακάτω λιτό σημείωμα, το οποίο αποτελεί απόσπασμα από το αγαπημένο παραμύθι του James Norbury, το «Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος»:

«Όταν ο Μικρός Δράκος κοίταξε το λουλούδι του και το είδε μαραμένο είπε με φωνή λυπημένη:

-Το λουλούδι μου...

-Όλα κάποτε πρέπει να τελειώνουν, μικρέ μου. Αυτό είναι που τα κάνει αφάνταστα πολύτιμα, είπε το μεγάλο πάντα».

28, 29 και 30 Οκτωβρίου είναι οι τρεις τελευταίες μέρες λειτουργίας του αγαπημένου μαγαζιού στον Αγρό που κατά κάποιο τρόπο... «εφηύρε» το brunch στην ύπαιθρο.

Κάπως έτσι λοιπόν, 9 χρόνια μετά από εκείνη τη μέρα που ο -φωτογράφος στο επάγγελμα- Μάριος Χαψής αποφάσισε να ανηφορίσει στον Αγρό, να ανακαινίσει ένα παλιό μπακάλικο στο χωριό και να ποντάρει στο μπούκωμα (ή brunch ή όπως αλλιώς κι αν λέγεται το είδος), βοηθώντας κατά κάποιο τρόπο να δημιουργηθεί ένα νέο είδος εξόδου για όσους επέλεγαν τις εκδρομές στα χωριά και ένα καινούργιο trend, έφτασε η στιγμή να μπει μια τελεία στην ιστορία που ονομάζεται «Μπακάλικο του Χαψή».

Οπότε, αυτό το τριήμερο έχεις άλλες τρεις ευκαιρίες να το επισκεφτείς.

Κρατήσεις 99409108

Διάβασε επίσης: Είναι το «Μπακάλικο» το μαγαζί που «εφηύρε» το brunch στην ύπαιθρο;