ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Cyprus Cocktail Festival – Christmas Edition ξεσήκωσε την πόλη

WIZ TEAM

Η επιτυχία του Cyprus Cocktail Festival - Christmas Edition, που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη Πλατεία Ελευθερίας, το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, ήταν πραγματικά πιο μεγάλη από ποτέ.

Η Πλατεία Ελευθερίας ντύθηκε στα γιορτινά και υποδέχθηκε το Cyprus Cocktail Festival - Christmas Edition. Προσέφερε σε χιλιάδες παρευρισκόμενους τα πιο δυνατά signature cocktails από τα 20 κοκτέιλ μπαρ που συμμετείχαν, 10 από Κύπρο και 10 από Ελλάδα και Ευρώπη.

Στα decks του Cyprus Cocktail Festival ανέβηκαν από νωρίς το απόγευμα οι κορυφαίοι DJs του νησιού από τον Deejay Radio, Dj Zaon, Jimmy D, Pueblo Franco, Dj Coxy, Anthony 642, Dj Konic και Penny K, ανεβάζοντας τους παλμούς στα ύψη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τον αγώνα ΓΑΛΛΙΑ–ΜΑΡΟΚΟ συνδυάζοντας την αγωνία του αγώνα με ποτό και φαγητό.

Το Cyprus Cocktail Festival που έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια, παρουσίασαν οι υπεραγορές ALPHAMEGA, διοργάνωσε το Deejay Radio, ενώ στήριξαν ο Δήμος Λευκωσίας και το Visit Nicosia. Με το τέλος της επιτυχημένης βραδιάς ανακοινώθηκε το επόμενο event του θεσμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023. 

Διάβασε ακόμα: Κάτι πολύ όμορφο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία Ελευθερίας