ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτι πολύ όμορφο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία Ελευθερίας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Οι πλατείες είναι για να τις ζει ο κόσμος, να τις απολαμβάνει!

Βράδυ Τετάρτης, έπειτα από ένα βροχερό πρωινό, και μάλιστα μέρα τηλεοπτικής μετάδοσης ημιτελικού μουντιάλ. Η Πλατεία γεμάτη από κόσμο που κατέβηκε στο κέντρο για να απολαύσει ξεσηκωτικές μουσικές και κοκτέιλ από είκοσι συνολικά μπαρ -εκ των οποίων και μερικά που συγκαταλέγονται στη λίστα με τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο.

Το μιλανέζικο 1930, το παριζιάνικο Le Syndicat, τα αθηναϊκά The Clumsies, Line και Baba Au Rum, αλλά και πολλά κυπριακά και αθηναϊκά cocktail bars μάγεψαν τους παρευρισκόμενους με τις χημείες τους.

Η Πλατεία Ελευθερίας ήταν έτοιμη από νωρίς για να υποδεχθεί κόσμο, με αφορμή ένα από τα πιο ποιοτικά events που έλαβαν χώρο εκεί, το «Cyprus Cocktail Festival - The Christmas Edition». Τα bars έλαβαν θέσεις, το ίδιο και οι DJs που θα έπαιζαν από τις 18.00 ως τα μεσάνυχτα. Ναι μεν ο κόσμος ξεκίνησε να μαζεύεται από νωρίς, το πικ όμως έγινε μετά τις 9 και κάτι.

Μια ζωντανή Πλατεία και μια εικόνα άκρως απολαυστική. Το φουτουριστικό design της Zaha Hadid, τα φωτορυθμικά από τις ρομποτικές κεφαλές led, οι cool bartenders πίσω από τα bars, αλλά κυρίως το πλήθος με άτομα κάθε ηλικίας που χόρευαν στους ρυθμούς των DJs του Deejay 93.5, μας έδωσαν μια από τις πιο όμορφες εικόνες του φετινού χειμώνα, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι οι πλατείες είναι για να τις ζει κόσμος.

Οι πολίτες έχουν ανάγκη να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο, να απολαύσουν την πλατεία και τα vibes της. Πόσο μάλλον αν έχουν μια εξαιρετική αφορμή, μέσω μιας ποιοτικής διοργάνωσης.