ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το εστιατόριο του Rafael’s είναι εδώ!

WIZ TEAM

Το διασημότερο ίσως food truck του νησιού αποκτά επιτέλους τον δικό του χώρο, στο κέντρο της πόλης, ακριβώς δίπλα στο σημείο που βρισκόταν το καραβάνι.

Γράφαμε από τον περασμένο Ιούλιο για αυτή τη σπουδαία εξέλιξη και να επιτέλους που έφτασε η μέρα να απολαύσουμε τις νόστιμες και διάσημες ναπολιτάνικες πίτσες του Rafael’s σε ένα κανονικό εστιατόριο.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, το εστιατόριο πλέον θα είναι ανοικτό και τα μεσημέρια, για lunch, ενώ θα προσφέρει και καφέ.

Τι να πούμε για αυτό το ωραίο success story, το οποίο οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη μεγάλη αγάπη του Ραφαήλ Γιαγκουδάκη για τη μαγειρική και δη στην πίτσα την οποία λάτρεψε όντα στη Νάπολη! Αρκεί μόνο να υπενθυμίσουμε ότι η φήμη του έφτασε εκτός συνόρων Κύπρου, αν σκεφτούμε ότι ανάμεσα στο πελατολόγιό του βρίσκονται πια οι διάσημοι DSquared αλλά και πολλοί άλλοι ξένοι που ζουν ή επισκέπτονται την Κύπρο.


Διάβασε επίσης: Σήμερα τρώμε πίτσα εκεί που τρώνε και οι Dsquared όταν έρθουν Κύπρο


Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι στο μενού του Rafael’s, το οποίο για το 2021 αναδείχθηκε ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου στον σχετικό θεσμό του WIZ, εκτός από τις αγαπημένες πίτσςες, θα υπάρχει επίσης καφές, ορισμένα κοκτέιλ, κάποια ορεκτικά, γλυκά, αλλά και κάποια έξτρα είδη πίτσας. Μάλιστα, σε μεταγενέστερο στάδιο θα μπουν και ορισμένες μακαρονάδες, συν κάποια άλλα είδη.

Μάθε τέλος πως ο νέος χώρος διατηρεί τη street φιλοσοφία και την urban διακόσμησή του, με κάποια graffiti στο χώρο (όπως εξάλλου είναι και το truck), αλλά και ότι δεν προσφέρεται υπηρεσία delivery για το φαγητό (παρά μόνο για τον καφέ), αφού ο ίδιος ο Ραφήλ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο είδος πίτσας πρέπει να τρώγεται απ’ ευθείας αφού βγει από τον φούρνο.

Info
Τηλ. 99402650
Ανδρέα Ζάκου 3, Λεμεσός
Δ-Σ 12:00-15:00 & 18:00-22:00 (8:00-18:00 για τον καφέ)