ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το καλοκαίρι μας στη Λευκωσία: Δημήτρης Δερματάς - Βασιλική Παπαμιχαήλ

WIZ TEAM

Ζητήσαμε να μοιραστούν μαζί μας τις αγαπημένες τους συνήθειες στην πόλη τους το καλοκαίρι. Τι αγαπούν να κάνουν, πού βολτάρουν, πού βγαίνουν για φαγητό ή ποτό, τι είδους παραστάσεις παρακολουθούν και πού.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Deejay 93.5 μπορεί να ξεκινάνε τη μέρα τους πάρα πολύ νωρίς με Breakfast (06.00-10.00), μπορεί η καθημερινότητά τους να είναι ιδιαίτερα απαιτητική, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να περνάνε όμορφα και ποιοτικά το καλοκαίρι τους στη Λευκωσία.

Οι καλοκαιρινές συνήθειες τους είναι απλές, λιτές και χαλαρωτικές, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα ιδανικό καλοκαίρι, όπου βασικός στόχος είναι η επανεκκίνηση και η επαναφόρτιση των μπαταριών για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σεζόν που ξεκινά σύντομα.

Δημήτρης

Τα καλοκαίρια μου στη Λευκωσία είναι ήρεμα και άκρως χαλαρωτικά. Όταν θέλω να περπατήσω, θα βρεθώ κατά τη δύση του ηλίου στο Πάρκο Αθαλάσσας, όπου εκεί έρχομαι σε άμεση επαφή με τη φύση πράγμα που με ηρεμεί, ενώ το τοπίο από τα λοφάκια είναι μοναδικό. Για σουβλάκι το βράδυ θα βρεθώ στον Κήπο της Χρυσαλινιώτισας, όπου κάθομαι κάτω από τα πεύκα, πράγμα που αφήνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε χωριό για καλοκαιρινές διακοπές. Απολαμβάνω πάντα την καλοκαιρινή αυλή της Μπέμπας, εννοείται και το εξαιρετικό μενού της! Για χαλαρό κοκτέιλ θα επιλέξω την επίσης ατμοσφαιρική αυλή του Garden Day and Night. Λατρεύω τα θερινά σινεμά και απολαμβάνω τις ταινίες μου στον κινηματογράφο Κωνστάντια κάτω απο τον καλοκαιρινό λευκωσιάτικο ουρανό!

Βασιλική

Το καλοκαίρι μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες, όταν θέλω να αποφορτιστώ, είναι να περπατάω στο Γραμμικό Πάρκο με χαλαρή μουσική στα ακουστικά μου ταξιδεύοντας νοερά. Το να βλέπω πράσινο μέσα στην πόλη με κάνει να νιώθω ότι να ξαναγεννιέμαι. Εννοείται, το βράδυ θα βρεθώ για σουβλάκι στην αυλή του Ορφέα στην παλιά πόλη, όλο το περιβάλλον εκεί σε κάνει να νιώθεις οικεία, σαν να είσαι στο σπίτι σου με την οικογένεια σου. Για ένα χαλαρό ποτό θα επιλέξω το Brewfellas στην παλιά πόλη! Άφθονες δροσερές μπύρες διαφορετικών χωρών προέλευσης, φοβερή μουσική και πολύ ευγενικό προσωπικό. Τέλος, το θερινό θέατρο είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να σφραγίσει τις νύχτες του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα, μιας και έχουμε την ευκαιρία να δούμε εξαιρετικές παραστάσεις, καλοκαιρινά φεστιβάλ και όλα αυτά στα ανοιχτά αμφιθέατρα τα οποία λατρεύω.


ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ DEEJAY 93.5, ΜΕΤΑΞΥ 06.00-10.00.