ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Lithos concept bar είναι η νέα άφιξη της Λεμεσού που θα συζητηθεί

WIZ TEAM

Στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού προστίθεται ένα νέο bar ονόματι Lithos Concept Bar, που έχει τοποθετήσει τα ψηλά του σκαμπό σε ένα καλοδιατηρημένο ιστορικό χώρο στην οδό Βασιλίσσης Καρλόττας 4, στο Μεσαιωνικό Κάστρο, προσφέροντας ποιοτικά κοκτέιλ, γνωστές ετικέτες τζιν και κρασιών, whiskies, αλλά και μοναδικές επιλογές φαγητού που ενθουσιάζουν.

 Σε ένα εκλεκτό μοντέρνο περιβάλλον, με ιδιαίτερες γωνιές και στοιχεία στη διακόσμηση που συνδυάζονται κομψά με την επιβλητική πουρόπετρα που κατακλύζει τους τοίχους του μαγαζιού, ο νέος αυτός χώρος μάς αυτοσυστήνεται ως Concept Bar και μας δίνει την επιλογή να το επισκεφτούμε είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε και τα δύο.

Το μενού φαγητών είναι εμπνευσμένο από τη μεσογειακή και τη διεθνή κουζίνα με highlight τις προτάσεις κρεατικών όπως οι ιδιαίτερες κοπές κρεάτων black angus fillet steak, το slow cooked lamb shank με σος κουμανταρίας, ταρτάρ τόνου, τα ραβιόλια σολομού αλλά και τα σούσι. Στο to share menu υπάρχουν γνώριμες επιλογές από τη street food κουζινα όπως bao bun, pizza και mini burger.

 

 Όσον αφορά στον συνδυασμό των γευστικών προτάσεων του street menu, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε την cocktail list που προσφέρεται για ιδανικά food pairings.

Επίσης τα σαββατοκύριακα, πλέον, το Lithos προσφέρει και την αγαπημένη συνήθεια που δεν είναι άλλη από το brunch.

INFO
ΤΗΛ.25762761
Βασιλίσσης Καρλόττας 4, Κάστρο, Λεμεσός
www.lithoslimassol.com