ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μενού της βραδιάς των «Man of the Year Awards 2022»

WIZ TEAM

Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου, το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» επιβράβευσε για άλλη μια φορά τους άνδρες εκείνους που ξεχώρισαν με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Parklane, a luxury Collection Resort and Spa στη Λεμεσό, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, με παρουσιαστή και φέτος τον Τάσο Τρύφωνος, και τη Μελίνα Ασλανίδου να αναλαμβάνει τη ψυχαγωγία του κοινού, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα set menu που επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά η ομάδα του Parklane, με προϊόντα από τις υπεραγορές άλφαμέγα.

Δείτε παρακάτω το μενού της βραδιάς, τη vegetarian και τη vegan εκδοχή του, το μενού με τα ποτά, αλλά και εικόνες από τα πιάτα που απόλαυσε το κοινό στα Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022.


Πιο κάτω τα πιάτα με τη σειρά που ήρθαν στο τραπέζι

*Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, JAGUAR, Deloitte, Ορθοδόξου Travel and Tours και το Parklane, a luxury Collection Resort and Spa.