ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Μπακάλικο του Χαψή θα σερβίρει μπούκωμα για άλλα οκτώ σαββατοκύριακα

WIZ TEAM

Και μετά τίτλοι τέλους για το δημοφιλές «μπραντσάδικο» του Αγρού, το οποίο, όπως γράψαμε ξανά, θα μπορούσε άνετα να διεκδικήσει την πατρότητα της επινόησης του brunch στην κυπριακή ύπαιθρο.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως, όταν το 2013 ο φωτογράφος στο επάγγελμα Μάριος Χαψής αποφάσισε να πάει στον Αγρό, να ανακαινίσει ένα παλιό μπακάλικο στο χωριό και να ποντάρει στο πρόγευμα (ή μπούκωμα ή brunch ή όπως αλλιώς κι αν λέγεται το είδος), ήταν σίγουρα ένας από τους πρώτους που το επιχειρούσαν, βοηθώντας κατά κάποιο τρόπο να δημιουργηθεί ένα νέο είδος εξόδου για όσους επέλεγαν τις εκδρομές στα χωριά.

Σήμερα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, με μια ανάρτησή του μάς ενημερώνει ότι ότι το Μπακάλικο του Χαψή θα σερβίρει μπούκωμα για άλλα 9 σαββατοκύριακα (το ένα πέρασε ήδη, άρα έμειναν άλλα 8).

«Εννέα βδομάδες και μετράμε αντίστροφα... Το Μπακάλικο του Χαψή θα σερβίρει αυτό που ξέρει, αυτό που ξέρετε... το γνωστό σε όλους μας Μπούκωμα και για τα επόμενα 9 Σαββατοκύριακα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό που διανύουμε. Με παραδοσιακά φτιαγμένα υλικά, που ετοιμάζονται με μεράκι και αγάπη για να σερβιριστούν σε εσάς που θα κάνετε τον δρόμο μέχρι το χωριό Αγρός, για να μας επισκεφτείτε. Φροντίστε να κάνετε την κράτησή σας στο τηλέφωνο 99409108. Το Μπούκωμα σερβίρεται από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00. Φίλοι μας, ό,τι συμβαίνει στη διαδρομή μας σε αυτό τον κόσμο έχει ένα τέλος. Και τελικά πάντα υπάρχει ένας ‘υπόκωφος’ λόγος, απλώς θέλει υπομονή για να δεις το φως. Θα σας περιμένουμε!».


Διάβασε επίσης: Είναι το «Μπακάλικο» το μαγαζί που «εφηύρε» το brunch στην ύπαιθρο;