ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραπέζι στο Kaifu Sushi Bar μέσω BookOnline

WIZ TEAM

Με ένα και μόνο κλικ, μέσω του BookOnline, μπορούμε πλέον να κάνουμε κράτηση σε ένα από τα πιο hot και πιο ειδυλλιακά sushi bars στην κυπριακή ακτογραμμή.

Το Kaifu Sushi Bar έχει υιοθετήσει την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων του Wiz, μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους χώρους εστίασης στο νησί. Πλέον, λοιπόν, στο νέο και εξαιρετικό sushi bar στο Atlantica Sea Breeze Hotel, στον Πρωταρά, που προσφέρει έναν απολαυστικό συνδυασμό sushi και ασιατικής κουζίνας, μπορούμε να πάμε και με κράτηση μέσω BookOnline.

Οι επισκέπτες στο Kaifu μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με ιαπωνικής έμπνευσης κοκτέιλ, φτιαγμένα για να συμπληρώνουν τις γεύσεις του sushi και των άλλων γαστρονομικών δημιουργιών.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, το καθιστά ιδανικό μέρος τόσο για casual γεύματα όσο και για ειδικές περιστάσεις.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BOOKONLINE