ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραπέζι στο Noesis με ένα κλικ στο WiZ Book Online

WIZ TEAM

Κράτηση με ένα κλικ σε ένα από τα πιο trendy εστιατόρια της Λάρνακας και ένα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια στην Κύπρο.

Το Noesis υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Το all day lounge bar-εστιατόριο στο διατηρητέο κτίσμα με την ανοικτή βεράντα, ήταν μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις του 2023 στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Νόστιμα to share πιάτα από τον executive σεφ Ανδρέα Ανδρέου που επιμελήθηκε το μενού, μυρίζουν Μεσόγειο με μια δόση σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με τεχνικές που αναδεικνύουν τις καλές πρώτες ύλες. Έξτρα απόλαυση το κριθαρώτο με μύδια και το σιγοβρασμένο αρνάκι με λάδι από λεμόνι, θυμάρι και βότανα, συνδυάζονται με μια ενημερωμένη κάρτα κρασιών από τον κυπριακό και τον διεθνή αμπελώνα και με signature κοκτέιλ.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Info
Τηλ. 24664413
Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα
Δ-Κ 09.00-23.00