ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρώμε σε bar restaurant στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Σίγουρα θέλουμε να αξιοποιούμε κάθε έξοδό μας στο έπακρο για να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτό έρχεται όταν βρισκόμαστε σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με καλή παρέα, καλό φαγητό αλλά και ποτό.

Εάν θες να βγεις μόνο για ποτό ή να απολαύσεις ένα ωραίο πιάτο ή και τα δύο, οι παρακάτω χώροι αξίζουν την προσοχή σου.  

Hugo


ΤΗΛ.22250035
Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη
Φιλικό και παρεΐστικο, με όνομα εμπνευσμένο από το οινικό κοκτέιλ. Ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον κυπριακό και διεθνή αμπελώνα, με επιλογές στο ποτήρι από μικρούς παραγωγούς, νόστιμα κοκτέιλ, ποικιλία από spirits και μεγάλη μπάρα. Κάρτα μενού με εξαιρετικά μεσογειακά tapas, ενίοτε και με live. Περνάς καλά σε μια ζωντανή πιάτσα.

Bottega Amaro


ΤΗΛ.22777270
Πινδάρου 14 Λευκωσία
Δημοφιλές all day bar restaurant, με στυλάτη μπάρα σε σχήμα ερωτηματικού, over-sized φωτιστικά και μοδάτο κόσμο. Τα φρέσκα υλικά και οι μελετημένοι συνδυασμοί αναδεικνύουν τα πιάτα με τον καλύτερο τρόπο. Το μενού φλερτάρει με Ιταλία, συνδυάζοντας εξαιρετικές προτάσεις με pasta και κορυφαίες πίτσες με λεπτό φύλλο, θα βρεις όμως και χταπόδι με πουρέ κολοκάσι, βοδινό ταλιάτα, black angus burger και καλής ποιότητας steaks.

Sedici Italian Bar


ΤΗΛ.99161622
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία
Χώρος με ιταλικό ταπεραμέντο στην καρδιά της πόλης. Κοσμοπολίτικο στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις και με αέρα ενός fashionable ιταλικού τύπου μπαρ. Ωραία, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, διαλεγμένα κρασιά που συνδυάζονται με νόστιμα μικρά πιατάκια to share, ενδιαφέροντα τυριά και αλλαντικά όλα ιταλικά, πίτσα και platters. Φεύγοντας σκέφτεσαι πότε θα επιστρέψεις.

Patio


ΤΗΛ.22664488
Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παρ. Λήδρας, παλιά Λευκωσία
Hot spot σ’ ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με σκεπαστή αυλή, ωραία διακόσμηση και έναν εντυπωσιακό τοίχο με χρωματιστά παραθυρόφυλλα. Ποικιλία από tapas με πειραματική διάθεση, έμφαση στα cocktails, πολύ καλή σαγκρία. Γρήγορη εξυπηρέτηση, τσιμπημένες τιμές. Συχνά φιλοξενούνται live εμφανίσεις.

Domus


ΤΗΛ.22433722
Κοραή 5, παλιά Λευκωσία
Ένα κομψό εστιατόριο, που στεγάζεται σ’ ένα παλιό διατηρητέο κτίριο. Σερβίρει διεθνή κουζίνα με μεσογειακό άγγιγμα έχοντας πάντα ψηλά τον πήχη της ποιότητας. Με ενημερωμένη κάβα κρασιών, πολύ καλό σέρβις και bar στο ισόγειο. Ιδανικό για καλοκαιρινά ρομαντικά βράδια στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Black Rabbit


ΤΗΛ.25588586
Πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Βρίσκεται σε μια ατμοσφαιρική περιοχή στην πλατεία Συντάγματος στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. Ένα άνετο μεγάλο μαγαζί με φυσική πέτρα, μίνιμαλ design που απογειώνεται από τα ζωηρά χρώματα των μαξιλαριών στις καρέκλες και τους καναπέδες να ταιριάζουν αρμονικά με τη lounge διάθεση του μαγαζιού. Εδώ θα βρεθείς από νωρίς το πρωί για να πιεις εξαιρετικό χαρμάνι καφέ και θα συνεχίσεις με τις brunch επιλογές του που σερβίρει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το βραδάκι συνεχίζει με εκλεκτές dinner επιλογές εμπνευσμένες από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, συνδυάζοντας τα με signature cocktails. Ιδανικό για χαλαρές εξόδους με την παρέα.

Avli Αll Day Restaurant & Bar


ΤΗΛ.24660700
Αδώνιδος Λάρνακα
Ένας όμορφος ατμοσφαιρικός χώρος στο ισόγειο του ξενοδοχείου Hotel Indigo Larnaca. Ο γαστρονομικός του σχεδιασμός είναι βασισμένος στην κυπριακή κουζίνα και σερβίρει πρωινό, branch, μεσημεριανό και βραδινό. Στο μενού θα βρείτε πιάτα φτιαγμένα από αγνά υλικά και βασισμένα σε εκλεπτυσμένες παραδοσιακές συνταγές όπως cyprus grill meze, vegetarian mousaka, homemade ravioli, homemade beef burger.

Bastet Artisan


ΤΗΛ.99195299
Q-City Centre, Δ.N Δημητρίου 1-20, Λάρνακα
Με στιλάτο chic décor στην εντυπωσιακή στοά Q-City στη Λάρνακα, προσφέρει από νωρίς το πρωί γευσάτες επιλογές για brunch, μυρωδάτο καφέ ενώ συνεχίζει ως αργά το βράδυ με κλασσικά και signature cocktail, εξαιρετικά πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, shisha lounge όλα καλόγουστα και κομψά.

Maccadam All Day


ΤΗΛ.23822211
Εφέσσου 9, Παραλίμνι, επαρχία Αμμοχώστου
All day μοντέρνο μαγαζί στην επαρχία Αμμοχώστου, που συνδυάζει λίγο από όλα. Από νωρίς το πρωί θα βρεθείς εδώ για να απολαύσεις εκλεκτό καφέ, θα συνεχίσεις με αγαπημένες brunch επιλογές, ενώ το απόγευμα και το βραδάκι θα απολαύσετε εκλεκτά signature cocktail συνδυασμένα με πιάτα από την διεθνή κουζίνα όπως μακαρονάδες, burger, σαλάτες αλλά και platter επιλογές. Ο χώρος διαθέτει και nargille.

Porto Antico


ΤΗΛ.26221900
Θρονί της Παναγιάς 9, Πέγεια, Πάφος
Cozy χώρος με θέα τη θάλασσα, κοντά στο ξενοδοχείο Corallia Beach hotel. Σε ένα παλιό πετρόκτιστο ανακαινισμένο κτήριο και εσωτερική μίνιμαλ διακόσμηση, έτσι ώστε να μην κουράζει το μάτι και να μην αποσπά την προσοχή από την υπέροχη θέα. Το μενού στηρίζεται στις διεθνείς γεύσεις. Σαλάτες, μπαμπάτσικες μπριζόλες, θαλασσινά, ζυμαρικά είναι μερικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε. Καλοστημένα πιάτα.

Ambiance Gin House-Resto Bar


ΤΗΛ.26220999
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ 116, Γεροσκήπου, Πάφος
Bar restaurant που ειδικεύεται στα gin και ίσως διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες στην Κύπρο. Με ωραία ατμόσφαιρα και οικείο περιβάλλον προσφέρει έναν συνδυασμό επιλεγμένων spirits και δημιουργικών cocktails. Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται από τον διακριτό μεσογειακό της προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στη διεθνή κουζίνα. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο λίγο έξω από την πλατεία Κένεντι, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός για να το εντοπίσεις.

Antasia


ΤΗΛ.26888002
Λεωφ. Ποσειδώνος 28, Πάφος
Εμπνευσμένο από την αύρα της παραλιακής πόλης, αυτό το all day beach club θα το βρείτε σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Almyra, στη μοναδική αμμώδη παραλία της Κάτω Πάφου. Με μοναδικές αρχιτεκτονικές αναφορές και ονειρικό décor όπου το μπλε της θάλασσας και το λευκό χρώμα κυριαρχούν, εδώ μπορείτε να βρεθείτε και να δοκιμάσετε μοναδικές γαστρονομικές επιλογές, κοκτέιλ και νόστιμο σούσι. Η πάνω ταράτσα του χώρου, μάλιστα, προσφέρεται για να απολαύσετε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.