ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11+1 Lives που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο

WIZ TEAM

Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας του έρωτα και των Αποκριών . Μπορεί να θεωρείται κουτσός αλλά  αποδεικνύεται άκρως μελωδικός  και διασκεδαστικός. Το Wiz σας παραθέτει τα καλύτερα Lives ώστε να προγραμματιστείτε εγκαίρως και να τιμήσετε όπως του αξίζει τον τελευταίο μήνα του χειμώνα.

Αλκηστη Πρωτοψάλτη

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συναντά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Παττίχειο Λεμεσού.
Δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί ωραιότερη καλλιτεχνική πρόταση για να αρχίσει το 2020.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στο χώρο των Συμφωνικών ακουσμάτων. (Τρίτη 4/2-Τετάρτη 5/2 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30)

Πυξ Λαξ


Η μπάντα με την μεγαλύτερη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή
ξαναγεννιέται! Οι Πυξ Λαξ - Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας έρχονται,
γεμάτοι ταλέντο, μουσικές και την πείρα αρκετών δεκαετιών να μας
οδηγήσουν στο δικό τους μουσικό σύμπαν. (Πέμπτη 6/2 - Παρασκευή 7/2 Downtown Live Λευκωσία 21.00)

Χρήστος Δάντης

Ο μοναδικός Χρήστος Δάντης έρχεται για μια μόνο βραδιά στον "Κατήφορο" για να μας ξεσηκώσει με τις παλιές αλλά και τις νέες του επιτυχίες. (Παρασκευή 7/2 Ο Κατήφορος Αστρομερίτης 22.00)

Άντζελα Δημητρίου - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Notes Live στην Λεμεσό. Μαζί τους ο Λούκας Γιώρκας (Σάββατο  8,15,22/2 - Κυριακή 9,16,23/2 Notes Live Λεμεσός, Σαβ. 23.00 Κυρ. 21.00)

Χάρης Κωστόπουλος  

Ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης Χάρης Κωστόπουλος σε μία ξέφρενη λαϊκή βραδιά στο Α club στην Αγία Νάπα. (Σάββατο  8/2 A Club Αγία Νάπα 23.00)

Birthday με την Αλέξια  

Η Αλέξια γιορτάζει τα γενέθλια της με μια ξεχωριστή συναυλία από τη σειρά παραστάσεων «The Untold Story of Women in Jazz», η οποία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Ερμηνεύει τα τραγούδια των γυναικών της Jazz και της Γκόσπελ που την έχουν εμπνεύσει και διδάξει μέσα από τις δεκαετίες, όπως η Νίνα Σιμόν, η Μπίλυ Χόλιντεϊ, η Έλλα Φιτζέραλντ, η Μαχέϊλια Τζάκσον, η Φελίσια Σάντερς, Ανίντα Ο’Ντέϊ, Μπέτυ Κάρτερ, Άμπυ Λίνκιν κ.ά. (Σάββατο  8/2 Μουσική Σκηνή RED Λευκωσία 21.30)

Θάνος Πετρέλης

 

O δημοφιλής τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης έρχεται στο Pavilion για μια αξέχαστη βραδιά!
Με την 8 μελή ορχήστρα του θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης! (Σάββατο  8/2
Pavilion Λευκωσία 21.00)

Μαργαρίτα Ζορμπαλά - Παντελής  Θαλασσινός



Mε ένα μεγάλο μουσικό γεγονός αρχίζει ο Πολιτιστικός Χειμώνας του 2020.
«Στον Αστερισμό του Μίκη Θεοδωράκη» θα μας ταξιδέψουν η Μαργαρίτα Ζορμπαλά (ΦΩΤΟ)  και ο Παντελής Θαλασσινός. Ο μεγάλος μας συνθέτης συμπληρώνει φέτος 95 χρόνια ζωής γι’ αυτό και δικαιολογημένα το 2020 θεωρείται έτος Μίκη Θεοδωράκη. Θα είναι σίγουρα μια μαγική νύκτα αν σκεφτεί κανείς το συναίσθημα και το χρώμα που θα δώσουν στα υπέροχα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη αυτές οι δύο σπουδαίες φωνές. (Δευτέρα 10/2 Μαρκίδειο Θέατρο Πάφος 20.00, Τρίτη  11/2 Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού 20.00,  Τετάρτη 12/2 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας  20.00,  Πέμπτη  13/2 Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας  20.00)

Κωστής Μαραβέγιας  

Το Love fm 100.7 και η Epic παρουσιάζουν τον Κωστή Μαραβέγια στην πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Κωστής Μαραβέγιας γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια μοναδική συναυλία ειδικά για τους ακροατές του LOVE FM 100.7 και τους συνδρομητές της EPIC. (Παρασκευή 14/2 Δημοτικό θέατρο Στροβόλου Λευκωσία 20.30)

Γιάννης Κότσιρας

Ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς και αγαπημένους φίλους του ταξιδεύουν στην Κύπρο, με συντροφιά, όπως πάντα, πολλά αγαπημένα τραγούδια και φυσικά, το ολοκαίνουριο «Έρωτας ή Τίποτα» σε στίχους και μουσική Γιώργου Καραδήμου. Παλιά και νεότερα τραγούδια, εμπνευσμένες διασκευές και αυθεντικά λαϊκά σε μια παράσταση με διάθεση γιορτινή! (Παρασκευή  14/2 Μουσική Σκηνή RED Λευκωσία, 21.30 Σάββατο  15/2 Ριάλτο Λεμεσός 20.30)

Μπλε

Οι Μπλε έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στο Vinylio Wine Etc.
Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία! (Σάββατο  15/2 Vinylio Wine Etc Λεμεσός 21.30)

Γρηγόρης Κλιούμης & Δημήτρης Μητσοτάκης

Ενδελέχεια συναντούν τα Υπόγεια Ρεύματα!
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Γρηγόρης Κλιούμης κουβαλάνε την ακριβή σπορά τους από μπάντες που έγραψαν ιστορία στη σύγχρονη ελληνική μουσική και σημάδεψαν ανεξίτηλα την ελληνική ροκ σκηνή της δεκαετίας του '90. Δυο προικισμένοι τραγουδοποιοί, με σπουδαία θητεία, δύο παλιοί φίλοι και συνοδοιπόροι ενώνουν τις φωνές τους και με δυο ακουστικές κιθάρες παρουσιάζουν ζωντανά μια επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια της πολύχρονης πορείας τους μέσα από τους Ενδελέχεια, τα Υπόγεια Ρεύματα, από τον κοινό τους δίσκο με τίτλο “Κατρακύλες” αλλά και από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μητσοτάκη. (Πέμπτη  13/2 Neverland Rock Bar Λευκωσία  21.00, Παρασκευή  14/2- Σάββατο  15/2 Καφενείο Χουζούρι Λεμεσός 21.30)