ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13 μοναδικές συναυλίες την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Κωνσταντίνα στο Αμφιθέατρο Πισσουρίου

Η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Πισσούρι και θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια – διαχρονικές επιτυχίες της μεγάλης της πορείας που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια που η ίδια έχει ξεχωρίσει από άλλους καλλιτέχνες και σπουδαίους δημιουργούς!
Μαζί της επί σκηνής θα είναι και ο Πάρης Παράσχος. (Τετάρτη 14/8 Αμφιθέατρο Πισσουρίου, 20.30)

Melisses στο Summer Club


Το Νο 1 ελληνικό συγκρότημα "Μέλισσες" έρχονται για πρώτη φορά στην Πάφο στο Summer Club Paphos. Το κορυφαίο συγκρότημα μετά από μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες έρχεται να ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.
(Πέμπτη 15/ 8 Summer Club, 23.00)

Χρήστος Δάντης στην Κακοπετριά

Ο μοναδικός Χρήστος Δάντη έρχεται στο Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς για μια ανεπανάληπτη συναυλία.
Συμμετέχουν επίσης η Μπάντα από τις Έντεχνες Δευτέρες
Candy Νικολάου, Παναγιώτης Αλεξάνδρου Νικόλας Ψύλλου & Παναγιώτης Στυλιανίδης.
(Πέμπτη 15/8 Κακοπετριά, 20.00 )

Melisses στο Νava

To πιο ανατρεπτικό συγκρότημα, οι Μέλισσες, έρχονται στο Nava για μια αξέχαστη βραδιά. (Παρασκευή 16/8
Nava Seaside, 21.00)

 Mουσικό Φεστιβάλ Loud Unsound στη Λάρνακα

Ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων διοργανώνει το διήμερο μουσικό Φεστιβάλ Loud Unsound! Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην κεντρική Εξέδρα στις Φοινικούδες, φιλοξενώντας σχήματα από την ευρύτερη μουσική σκηνή της Κύπρου. (Παρασκευή 16/8-Σάββατο 17/8 Φοινικούδες, 20.30 )

Νίκος Οικονομόπουλος στο Κάστρο Πάφου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στο κάστρο της Πάφου για μια μοναδική συναυλία.
(Παρασκευή 16 /8 Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 21.00 )

Μάκης Δημάκης στο Καλό Χωριό

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλού Χωριού Λεμεσού σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα του χωριού διοργανώνει το 2ο Αυγουστιάτικο Φεστιβάλ της κοινότητας. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων φέτος θα είναι η μεγάλη συναυλία με τον δημοφιλής ελλαδίτη καλλιτέχνη Μάκη Δημάκη. Τα μπουζούκια και η διασκέδαση από τις ελλαδικές πίστες έρχονται λοιπόν να συνδυαστούν με το δροσερό περιβάλλον σε ένα πανέμορφο χωριό.
(Παρασκευή 16/8 Πλατεία Εκδηλώσεων Καλού Χωριού Λεμεσού, 21.30)

 42ο Φεστιβάλ Διονύσια στο Στρουμπί

Το Φεστιβάλ Διονύσια είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό φεστιβάλ. Είναι μια ιστορία 42 χρόνων, μια εκδήλωση γνωστή ανά το Παγκύπριο που αγκαλιάζεται με αγάπη από χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Ο αγαπημένος σε όλους, Νίκος Κουρκούλης με παλιές και νέες επιτυχίες υπόσχεται να ανεβάσει την διασκέδαση στο κόκκινο. Ποικιλία φαγητού, ποτού και πολλών άλλων προϊόντων θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
(Παρασκευή 16/8 Στρουμπί, 20.00)

Πέγκυ Ζήνα & Λούκας Γιώρκας στην Πάχνα

Η μοναδική, λαϊκή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα (Φώτο) έρχεται στην Πάχνα για μια μοναδική βραδιά διασκέδασης.
Μαζί της θα είναι της ο ταλαντούχος και πρώτος νικητής του x-factor Λούκας Γιώρκας που θεωρείτε έναν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε ο τόπος μας! (Παρασκευή 16/8 Κοινοτικός Χώρος Στάθμευσης Πάχνας, 20.30)

Πέτρος Ιακωβίδης στο Theama Venue

O Πέτρο Ιακωβίδη έρχεται στο Theama Venue και υπόσχεται ένα βράδυ αξημέρωτο  γεμάτο διασκέδαση με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες!  (Σάββατο 17/8 Theama Venue, 23.30 

Latin-Jazz World Music- Macumba στο Τεχνόπολις 20

Οι Macumba, μετά από μια επιτυχημένη συναυλία τον Ιούλιο στο Τεχνόπολις 20, επιστρέφουν για ακόμη μια μοναδική συναυλία.  Απολαύστε μια διαφορετική προσέγγιση της λάτιν μουσικής, ένα εκρηκτικό μείγμα βραζιλιάνικης funk, σάμπα, ρούμπα, guaguanco, afro-cuban, μέσα από μία σύγχρονη jazz αισθητική. Το γνωστό συγκρότημα παρουσιάζει φέτος το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ‘Como Jugando’, με ένα δυναμικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές της λάτιν-τζαζ μουσικής, που δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο!
(Σάββατο 17/8 Τεχνόπολις 20, 20.30 )

Στέλιος Διονυσίου στο κοινοτικό πάρκο Μονιάτη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο κοινοτικό πάρκο Μονιάτη
(Σάββατο 17/8 Κοινοτικό Πάρκο Μονιάτη, 19.30 )

Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στην παραλία του ΝΟΛ

Μουσική βραδιά στην Παραλία του ΝΟΛ με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Με την Έλενα Αναγιωτού (φωνή- κιθάρα), τον Δημήτρη Σουρουλλά (Φωνή- κιθάρα) και τον Ευθύβουλο Θεοχάρους (Μουσική Επιμέλεια – Πιάνο).
(Κυριακή 18/8 Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, 20.30)