ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 βιβλία στη βιβλιοθήκη Read για τους λάτρεις του Sherlock Holmes

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Aν σας αρέσουν πολύ οι ιστορίες του Sherlock Holmes ή εάν απλώς ψάχνετε να βουτήξετε σε βιβλία κλασικής λογοτεχνίας, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τα πιο κάτω βιβλία από την εφαρμογή Read. 

«Το Κυνηγόσκυλο των Μπάσκερβιλ» (The hound of the Baskervilles), «Σπουδή στο Κόκκινο» (A Study in Scarlet), «Το Σημάδι των Τεσσάρων», (The sign of Four) είναι μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές ιστορίες του Holmes που μπορείτε να βρείτε στη βιβλιοθήκη μας. 

Σπουδή στο Κόκκινο


Αυτή είναι η πρώτη περιπέτεια του Σερλοκ Χολμς και του Δόκτωρ Ουώτσον, με τον τίτλο «A Study in Scarlet» (Σπουδή στο Κόκκινο ή Σπουδή στο Άλικο), όπου αναλαμβάνουν μια ανατριχιαστική υπόθεση φόνου, έρωτα και εκδίκησης. Το κείμενο χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο γίνεται η γνωριμία με τα πρόσωπα και ξετυλίγεται το μυστήριο. Στο δεύτερο εκτυλίσσεται μια τραγωδία λίγα χρόνια πριν η οποία σε συνδυασμό με τις εξηγήσεις που δίνονται οδηγούν στο τρίτο μέρος όπου βρίσκεται και η λύση του μυστηρίου.

Το Σημάδι των Τεσσάρων


Το “Σημάδι των Τεσσάρων” είναι το δεύτερο μεγάλο βιβλίο του Σέρλοκ Χολμς γραμμένο το 1890 από τον Άρθουρ Κόναν Ντόυλ. Ο ντετέκτιβ Χολμς βγαίνει από την επήρεια της κοκαΐνης, στην οποία τον έχει ρίξει η αδράνεια και με τον φίλο και βοηθό του γιατρό Ουώτσον αναζητήσει τη λύση σε μυστηριώδεις φόνους.

Το Κυνηγόσκυλο των Μπάσκερβιλ


«Το Κυνηγόσκυλο των Μπάσκερβιλ» τοποθετείται χρονολογικά πριν από τον θάνατο του Σέρλοκ Χολμς. Ένας παλιός θρύλος, η κατάρα της οικογένειας, επιμένει να κατατρέχει τον οίκο των Μπάσκερβιλ. Ένα τρομακτικό και διαβολικό κυνηγόσκυλο με υπερφυσική προέλευση, κυνηγά και σκοτώνει κάθε κληρονόμο που θα τολμήσει να κατοικήσει τον πύργο των Μπάσκερβιλ. Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σύντροφός του Δόκτωρ Ουώτσον θα διερευνήσουν την υπόθεση. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Χολμς από τον προφανή θάνατό του στο διήγημα «Το Τελευταίο Πρόβλημα» και η επιτυχία του «Το Σκυλί των Μπάσκερβιλ» συνέβαλε στην αναβίωση του χαρακτήρα αργότερα.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store: https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088