ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 γνωστά στέκια της Λευκωσίας κατέβασαν ρολά

WIZ TEAM

Δύο μήνες lockdown επηρέασαν σημαντικά την οικονομία γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην έχει αντίχτυπο στον χώρο της εστίασης, με αποτέλεσμα κάποιοι, δυστυχώς, να έχουν κατεβάσει τα ρολά μόνιμα. Δείτε λοιπόν πιο κάτω σε ποιες επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν ξανά, την επόμενη μέρα της καραντίνας.

Makaron

Τα τραγανά και πολύχρωμα macarons που λιώνουν στο στόμα από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου και ήταν σκέτος πειρασμός δεν θα τα ξαναγεύθουμε από το μαγαζί που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο στη Λευκωσία.

Πίβο

Χώρος για τους φίλους της μπίρας μας αποχαιρετά. Πρόκειται για μια οικογενειακή microbrewery που παράγει τέσσερες μπίρες, από ανθρώπους με γνώσεις ζυθοποιίας που αποκόμισαν στην Πράγα. Το ζυθοποιείο θα συνεχίσει να λειτούργει κανονικά αλλά ο χώρος εστίασης που λειτουργούσε και σαν μπιραρία, αναστέλλει την λειτουργιά οριστικά.

Polychoros 77

Ένας αγαπημένος χώρος που το γλέντι και οι μουσικές δεν σταματούσαν πότε. Το αγαπημένο ταβερνείο με τους ελληνικούς μεζέδες και τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Φανερωμένης που έσφυζαν από κόσμο, έβαλε λουκέτο και πωλητήριο.

Καράφα και Μεζές

Η  ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα με το κυπριακό γευστικό προφίλ, βασισμένη στα αγνά προϊόντα της περιοχής, δεν θα ανοίξει ξανά μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Corner Pub

Mια από τις πιο γνωστές και ιστορικές μπυραρίες της Λευκωσίας κατέβασε ρολά ή «κρέμασε ποτήρια» όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ιδιοκτήτης της. Η μπυραρία Corner βρισκόταν στην οδό Δημοσθένη Σεβέρη, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο και λειτουργούσε από το 1987. Στεγασμένη σε ένα παλιό αρχοντικό διατηρούσε από τότε την ρετρό διακόσμηση της και ήταν κλασσικό στέκι για φίλαθλους και όχι μόνο.