ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 ωραίοι λογαριασμοί στο Instagram για τους foodies

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Είτε μας αρέσει είτε όχι, το Instagram έχει κατακτήσει σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής μας και το φαγητό δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Το Instagram είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αναζητήσετε τα πιο καυτά νέα μενού και ανοίγματα εστιατορίων ανά το παγκόσμιο, εστιατόρια που θα θέλατε να δοκιμάσετε, τις πιο τέλειες συνταγές μαγειρικής για να φτιάξετε στο σπίτι, αλλά και τους καλύτερους σεφ που πρέπει να ακολουθήσετε.

Οι παρακάτω λογαριασμοί είναι μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας, στους οποίους απευθυνόμαστε κατά την αναζήτηση έμπνευσης για το μαγείρεμα αλλά και να χαζέψουμε τις υπέροχες φωτογραφίες τους. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι γεμάτοι με εκπληκτικές φωτογραφίες, έξυπνες λεζάντες και απλές συνταγές που θα σας εμπνεύσουν να μπείτε στην κουζίνα.

@brigaderiaoficial

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by brigaderiaoficial (@brigaderiaoficial) on

Το «Brigaderia Oficial» είναι ο λογαριασμός με τους πιο ωραίους καφέδες και επιδόρπια, ειδικά τα ομώνυμα brigaderios, τα οποία μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες με διάφορες επικαλύψεις.

@whatforbreakfast

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marta Greber (@whatforbreakfast) on

Μιας και το πρόγευμα είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, η Marta Greber δημοσιεύει καλλιτεχνικές φωτογραφίες από αυτό, που σίγουρα θα σας βγάλουν από το κρεβάτι.

@skyemcalpine

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Skye McAlpine (@skyemcalpine) on

Η Skye McAlpine χωρίζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Βενετία και το Λονδίνο, καταγράφοντας ονειρεμένες, εναέριες φωτογραφίες από τραπέζια με πλούσιο σπιτικό φαγητό.

@ashrod

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Not Without Salt (@ashrod) on

Η καριέρα μαγειρικής της Ashley ξεκίνησε με την ετοιμασία περίπλοκων επιδορπίων στο Spago στο Μπέβερλι Χιλς. Αυτές τις μέρες μοιράζεται τις δεξιότητές της στο στυλ φαγητού μέσω του Instagram και του blog «Not Without Salt».

@loveandlemons

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jeanine Donofrio / Love&Lemons (@loveandlemons) on

Η Jeanine Donofrio είναι η φωνή πίσω από το blog «Love & Lemons». Λατρεύει να μαγειρεύει και εμπνέεται από εποχικά προϊόντα. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες από το blog της.

@thefoodalist

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Foodalist - Amélie Vincent (@thefoodalist) on

Η food blogger Amelie Vincent, γνωστή και ως «The Foodalist», γράφει κριτικές εστιατορίων στην πατρίδα της, τις Βρυξέλλες, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Στον λογαριασμό της στο Instagram της περιλαμβάνει εικόνες από τα ταξίδια της, όπως δείπνα σε εστιατόρια γνωστών σεφ. Παρόλο που στο Instagram feed της δεν εξυπηρετεί απαραίτητα αυτούς που αναζητούν νέα εστιατόρια ή τάσεις φαγητών, παρέχει όμως ένα πολύ καλό υλικό για να μάθεις καλύτερα τους γνωστούς όσο και αρκετούς αναδυόμενους σεφ αλλά και εστιατόρια.