ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6ο OctoberTest στο Moondog's Bar & Grill

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Moondog's Bar & Grill στην Μυκηνών 7 στην Λευκωσία διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το 6th International Beer Tasting #OctoberTest στην Κύπρο.

Περισσότερες από 220 ετικέτες μπύρας από 20 χώρες (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ στη χώρα μας) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε συνδυασμό με περισσότερα από 20 draught από όλο τον κόσμο υπόσχονται αξέχαστες γευσιγνωστικές εμπειρίες.

Το Moondog's Bar & Grill τα τελευταία 6 χρόνια μέσα από την αγάπη του για την μπύρα κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες σ’ αυτό το μαγικό κόσμο, να εκπαιδεύσει και να συστήσει πρωτόγνωρες γεύσεις. Νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγιές, γεύσεις και αρώματα, πρώτες ύλες είναι τα συστατικά που θα σε ταξιδεύσουν μέσο ενός ποτηριού μπύρας.

Οι μπύρες οι οποίες θα στηθούν στον κήπο και στον εσωτερικό χώρο του Moondog's θα συνοδεύονται με τα ζουμερά burgers, hot dogs Dj,s και live Bands.

Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή της μπύρας που πέρσι συγκέντρωσε περισσότερους από 2000 επισκέπτες από όλη την Κύπρο, παίρνει και πάλι μορφή φέτος:

Από την Τρίτη 8/10/2019 μέχρι την Πέμπτη 10/10/2019 είναι #OctoberTest.Από τις 6:00 το απόγευμα ως και τα μεσάνυχτα, οι λάτρεις της μπύρας θα γεμίζουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους!

OctoberTest: 3 ξεχωριστά και απολαυστικά «μεθυστικά» βράδια γνωριμίας με μπύρες από όλο τον κόσμο και ζωντανή μουσική μέχρι τελικής πτώσεως.

* Σε ένα ιδικά διαμορφωμένο χώρο για BBQ, θα διατίθεται φαγητό προς πώληση.

Moondog's Bar & Grill
Respect Beer
Drink Responsibly

✦ Τρίτη 8/10/2019 Vinyl By Honston G
✦ Τετάρτη 9/10/2019 The Boots
✦ Πέμπτη 10/10/2019 Fuse