ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακροάσεις στον ΘΟΚ την «Κυρά της θάλασσας»

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής «Η κυρά της θάλασσας» του Ερρίκου Ίψεν, σε σκηνοθεσία Χάιντς Ούβε-Χάους, που θα ανέβει στην Κεντρική Σκηνή-Αίθουσα «Εύης Γαβριηλίδης», ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς και αποφοίτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί για τους εξής ρόλους:

Άρνχολμ (άντρες σκηνικής ηλικίας από 40 έως 50 ετών)
Λίνγκστραντ (άντρες σκηνικής ηλικίας από 20 έως 30 ετών)
Μπολέτ και Χίλντε (γυναίκες σκηνικής ηλικίας από 18 ετών έως 30 ετών)

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Η κυρά της θάλασσας». Όσοι έχουν βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά, παρακαλούμε όπως το αποστείλουν ηλεκτρονικά στην πιο πάνω διεύθυνση.

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.
Οι ηθοποιοί που θα κληθούν να προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα σύντομο μονόλογο κλασσικού έργου, καθώς επίσης και ένα ποίημα ή τραγούδι ή χορογραφία. Όλοι οι ηθοποιοί θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Οι ηθοποιοί που θα αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/  Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.