ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί είναι οι Djs που θα ανέβουν στα Decks στο epic Street Fest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χαράλαμπος Κλεάνθους ή αλλιώς Bkas ασχολείται παθιασμένα με την τέχνη του djing  τα τελευταία 9 χρόνια μιξάροντας Reggae και Hip Hop / RnB. Το 2015 ο Bkas ξεκίνησε την τέχνη του Turntablism μιξάροντας με βινύλια. Η τέχνη του Turntablism τον ώθησε να δημιουργεί το δικό του signature χρησιμοποιώντας επίσης scratching και beatjugging. Στα sets του, ο DJ Bkas παίζει από Hip Hop μέχρι RnB, Soul, Urban Classics, Funky Beats και Rock & Roll, ακόμα και Drum & Bass και Reggae

Bkas

O Aντώνης Κρητικός, γνωστός σε όλους  ως Anthony 642 δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις μιας και είναι πολλά χρόνια στο χώρο του ραδιοφώνου και του djing. Oι ήχοι που τον αποσχολούν όλα αυτά τα χρόνια, και που θα παίξει στο epic Street Fest είναι η ΝU Disco, και η New Age Funk!

Anthony 642

Ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Κυριάκου ή αλλιώς Panais Plays μας υπόσχεται ότι θα ανεβάσει το κέφι με ήχους : Cumbia, Funk, Breaks και Party Music.

Panais Plays

Ο Στέλιος Κτόρας η αλλιώς Jimmy D, έχει λάβει μέρος σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Run In Colour, Φέγγαρος, Φάρμα Projekt και Afro Banana festival, έχει παίξει σε αρκετά bar του νησιού και τα τελευταία χρόνια είναι music curator στις διοργανώσεις Tedx Limassol και TEdxunic! Έχει «ανοίξει» ονόματα όπως ο Cayetano αλλά και οι Imam Baildi , και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το epic Street Fest όπου εκεί θα μας χαρίσει ήχους από : Funk, Beats, Electronic Grooves, Soul και φυσικά  Xmas Beats.

Jimmy D


Θα είμαστε όλοι εκεί και μένουμε συντονισμένοι…