ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Bring The Soul: The Movie

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το θριαμβευτικό «Burn The Stage: The Movie» το 2018 και το concert film «Love Yourself in Seoul» στις αρχές του 2019, η κινηματογραφική διαδρομή των BTS συνεχίζεται με την ολοκαίνουργια ταινία «Bring The Soul: The Movie».

Το δημοφιλές boy band προσκαλεί το κοινό του στα παρασκήνια των εμφανίσεών του, πίσω από τα λαμπερά φώτα που κυριαρχούν επί σκηνής.

Την επόμενη ημέρα μετά την τελευταία συναυλία της περιοδείας τους στην Ευρώπη, οι BTS αφηγούνται από μία ταράτσα στο Παρίσι τις δικές τους ιστορίες για τα διαρκή ταξίδια τους σε νέες πόλεις και τις εμφανίσεις τους μπροστά σε χιλιάδες θεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το «Bring The Soul: The Movie» είναι μία ολοκαίνουργια ματιά στον κόσμο των BTS μακριά από τη σκηνή. Η ταινία έχει διάρκεια 105 λεπτά και περιλαμβάνει ομαδικές συζητήσεις από τα μέλη του συγκροτήματος, όπως και εικόνες από εκπληκτικές συναυλίες στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του γκρουπ.

Ένα κινηματογραφικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Το «Bring The Soul: The Movie» θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου με τη διανομή της Trafalgar Releasing.  Όσον αφορά την Ελλάδα, η ταινία θα προβάλλεται από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου στους κινηματογράφους K Cineplex Παγκύπρια.

Περισσότερες πληροφορίες :

Τίτλος : BRING THE SOUL: THE MOVIE
Ηθοποιοί: J-Hope, Jeong-guk Jeon, Nam-joon Kim, Seok-jin Kim, Tae-Hyung Kim, Ji-min Park, Suga
Διάρκεια: 105 λεπτά
Ημερομηνίες : 7-8-9-10-11 Αυγούστου η ώρα 20: 00
Είδος ταινίας: Μουσική
Εισιτήριο : 10 ευρώ το άτομο

Για αγορά εισιτηρίου και γενικές πληροφορίες ιστοσελίδα

K Cineplex -  https://www.kcineplex.com/BookTicket.aspx  , K Cineplex app -https://apps.apple.com/us/app/k-cineplex/id1435060279?ls=1  , Social media - https://www.instagram.com/kcineplex/ / https://www.facebook.com/kcineplexcy