ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Concetto Ape: Μια μέλισσα πάει το street food σε άλλο επίπεδο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

To Concetto Ape το πρωτοείδα να κυκλοφορεί σαν στόρι στο Ιnstagram μου. Μου τράβηξε την προσοχή το ακολούθησα και έκανα το κλικ. Αυτό το κλικ λοιπόν με έβγαλε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με πρωταγωνιστές υλικά για brunch και ένα περίεργο τρίκυκλο όχημα το οποίο - απ’ όσο διάβασα στην περιγραφή-κυκλοφορούσε πριν 70 χρόνια στην Ιταλία. .

Aκολούθησα λοιπόν έναν εκ των ιδιοκτητών με σκοπό να μάθω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο concept. O Kωνσταντίνος ανταποκρίθηκε άμεσα και σε πολύ λίγο είχαν λυθεί όλες οι απορίες μου.

O Κωνσταντίνος Χρίστου είναι 30 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Είναι γυμναστής, πρωταθλητής στο στίβο και προπονητής σε άτομα με αναπηρίες. Ηρεμεί με τα βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, τις βόλτες με τα σκυλιά του, λατρεύει την γυμναστική και ασχολείται με την αναπαλαίωση κλασσικών μηχανών και αυτοκίνητων.

Ο Γιώργος Καλλένος είναι 31 ετών γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Νάπα και κατοικεί στην Λεμεσό τα τελευταία 8 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μαγειρική. Λατρεύει να δημιουργεί και να μαγειρεύει για φίλους. Το πάθος του είναι η εικαστική όπου δημιουργεί μη συμβατικά και προκλητικά έργα. Επίσης του αρέσει να διαβάζει και να ενημερώνεται για τον κόσμο της τέχνης και του design.

Το διαφορετικό επαγγελματικό τους υπόβαθρο δεν τους εμπόδισε καθόλου να ασχοληθούν με την γαστρονομία και να υλοποιήσουν το όνειρό τους.

Concetto στα Ιταλικά σημαίνει concept και Ape είναι το όνομα του οχήματος που σημαίνει μέλισσα. Το Concetto Ape ξεκίνησε ως ιδέα σε μια κουβέντα που είχε ο Κωνσταντίνος με τον Γιώργο πηγαίνοντας τους σκύλους τους βόλτα. Η ιδέα ήταν να προσφέρουν εναλλακτικά μενού με φρέσκα υλικά ανάλογα με το event και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των εποχιακών υλικών. To μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων brunch, pizza και pasta.

Mπορείτε να βρείτε την σελίδα τους στο Instagram https://www.instagram.com/concetto_ape/  όπου σκοπεύουν να αναρτούν την τοποθεσία, ανάλογα με τα event που θα έχουν κάθε εβδομάδα και μπορείτε να τους βρείτε και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς @con26ch  @george_kallenos.