ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσύ τι τύπος είσαι;

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Είσαι cool, ενθουσιώδης ή παιγνιδιάρης τύπος; Μπορεί να είσαι και κάτι τις παραπάνω με το νέο AYGO.
Ο χαρακτήρας μας διαμορφώνει τον τρόπο που ζούμε, οι ασχολίες μας και οι διαδρομές μας, αποτελούν τα στοιχειώδη της καθημερινότητας μας. Η κάθε μας κίνηση είναι σημαντική σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή για αυτό και πρέπει να αγγίζει την τελειότητα.

Τώρα πια η ζωή στην πόλη, η καθημερινότητα σας, γίνεται πιο συναρπαστική όταν ακούτε τη διάθεσή σας. Συμπαγές, στιλάτο, αθόρυβο και εξαιρετικά ευέλικτο το νέο Toyota AYGO ανταπεξέρχεται με ευκολία στις καθημερινές προκλήσεις για να σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που θέλετε να πάτε!

Είναι ένα ξεχωριστό, με άποψη και εμβληματικό αυτοκίνητο στο οποίο μπορείς να βάλεις τη δική σου υπογραφή και να το φτιάξεις όπως ακριβώς θες μέσω της εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής 3D ˝Χ˝ που μαγνητίζει τα βλέμματα.
Με χαρακτηριστικά χρώματα και 4 μοναδικές επιλογές Bi-Tone στη διάθεσή σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, το νέο AYGO σας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα. Από τα μοντέρνα υφάσματα μέχρι τις δερμάτινες λεπτομέρειες, η σειρά των στιλάτων επενδύσεων στα καθίσματα του νέου AYGO σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε το δικό σας στιλ.

Τα μπροστινά φώτα πορείας LED και τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα LED, αντανακλούν την τολμηρή του εμφάνιση, που γίνεται αμέσως αντιληπτή ακόμα και τη νύχτα
Τα στιλάτα διακοσμητικά τροχών του νέου AYGO και οι κατεργασμένες ζάντες αλουμινίου είναι ό,τι πιο σύγχρονο «φοριέται» στην πόλη. Σε συνδυασμό με την Bold Black οροφή υπογραμμίζουν τις συναρπαστικές σχεδιαστικές αντιθέσεις του νέου AYGO.

Με ένα cool σύστημα πολυμέσων, και με εύκολη συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth, θα δώσει στις διαδρομές σου ενθουσιασμό και μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Το νέο AYGO έχει όλα τα στοιχεία που θα σας προσφέρουν ασφάλεια στις διαδρομές σας. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας όπως κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προ-σύγκρουσης, καθώς και σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, που το καθιστούν έτοιμο για οποιαδήποτε αναπάντεχη περίπτωση.
Βρες κι εσύ τον… τύπο του AYGO που σου ταιριάζει εδώ: https://www.toyota.com.cy/new-cars/aygo/