ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το Beautiful People μαζί με την Εύρηκα φοράνε τα καλά τους και μαζί με τη μόδα παράγουν κοινωνικό έργο, προσφέροντας €5.000 για τα παιδιά.

Λάμψη, μόδα, ομορφιά, έμπνευση, προσφορά.

Για τέταρτη χρονιά το Beautiful People μαζί με την Εύρηκα διοργανώνουν το Εύρηκα The Charity Show. Εκεί όπου η μόδα θα ενωθεί με τη μουσική και οι επώνυμες θα ανέβουν στην πασαρέλα για έναν σκοπό. Το Beautiful People και φέτος αποδεικνύει πως δεν είναι απλώς το περιοδικό των celebrities, αλλά μπορεί να προσφέρει μέσα από τη μόδα και κοινωνικό έργο, δίνοντας €5.000 αυτή τη φορά για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής.

ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
Το Εύρηκα The Charity Show θα πραγματοποιηθεί στο Residence by Occhio την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:00. Θα παρουσιαστούν 6 επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν πολυτελείς  δημιουργίες για τα ρεβεγιόν των brands Maria Aristidou, CHÁRIS,  Adriana Patsalou και των καταστημάτων TopShop, Attrattivo και Soho Boutique. Τα shows θα συνοδεύουν μουσικά οι Άλεξ Οικονόμου και Βαλάντω Τρύφωνος με live μπάντα. Επίσης τη βραδιά θα ντύσει χορευτικά με την ομάδα του Dance Academy η Αντιγόνη Τασουρή, η οποία έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς.

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ
Είναι τα δύο αγαπημένα cover girls του περιοδικού. Λαμπερές, επικοινωνιακές και λάτρεις της μόδας, υπόσχονται να μας παρουσιάσουν ένα ανεπανάληπτο σόου ενώ μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Άντρεα Κυριάκου και Μαρία Κορτζιά θα φορέσουν την πιο glam τους διάθεση και θα μας προετοιμάσουν για ένα ταξίδι μόδας με τις πιο λαμπερές δημιουργίες που θα είναι έτοιμες να ντύσουν όλες εμάς για τα ρεβεγιόν.

Μέγας Χορηγός: ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας

Χορηγοί: VIA DESIGN STUDIO, ΑΚΟΥΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, MAC, TEMPO, OCCHIO HOSPITALITY GROUP

Πληροφορίες: 22 472 472

Εισιτήρια: tickethour.com.cy