ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεβρουάριος:Πού πήγαμε και τι δεν μας άρεσε

WIZ TEAM

Oι συνεργάτες του WIZ κυκλοφορούν στο νησί, ψάχνουν για νέες γεύσεις, για όμορφα στέκια και μοιράζονται μαζί με τους αναγνώστες τις εμπειρίες τους οι οποίες… δεν είναι πάντα θετικές. Όλοι έχουν περιθώρια για διορθώσεις και εξέλιξη φτάνει να αντιληφθούν τις αρνητικές τους πλευρές. Άλλωστε η επιτυχία μπορεί να κατακτηθεί όταν εντοπιστούν τα λάθη και αναζητηθεί με πάθος η τελειότητα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια αρνητικά στοιχεία μαγαζιών που επισκεφθήκαμε τα οποία επιδέχονται διόρθωση.

Πήγαμε στο Botega Amaro στη Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι το φαγητό που παραγγείλαμε ήταν κρύο ενώ δεν είχε κόσμο το μαγαζί. (Μαρία)

Πήγαμε στο DOT στη Λευκωσία παραγγείλαμε pancakes και τους είπαμε αντί για μπανάνες να βάλουν φράουλες και δεν μας άρεσε ότι μας χρέωσαν επιπλέον 2 ευρώ επιπλέον. (Ελένη)

Πήγαμε στο Gym στη Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι οι τιμές των ορεκτικών και των κυρίως πιάτων ήταν ίδιες και όταν ρωτήσαμε τον σερβιτόρο μας είπε ότι η μερίδα των ορεκτικών είναι μικρότερη. (Νάκης)

Πήγαμε στο Αιγαίον στην Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι ήταν λίγο τσιμπημένες οι τιμές. (Αντρέας)

Πήγαμε στον Κυρ Γιάννη στο Όμοδος και δεν μας άρεσε ότι ήταν λίγο τσιμπημένες οι τιμές και δεν είχε τζατζίκι.(Μαρία)

Πήγαμε στην ταβέρνα Βαβατσινιά Τάκης και δεν μας άρεσε που δεν είχε τίποτα άλλο από ορεκτικά σως εκτός από γιαούρτι. (Σταύρη)

Πήγαμε στο Silver Star στη Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι σέρβιραν αυστηρά με μεζούρα   με αποτέλεσμα το ουσίσκι το σκέτο να είναι υπερβολικά λίγο. (Νικόλας)