ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεύσεις που σε ταξιδεύουν μέσα στο χειμώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι γιορτές τελείωσαν και τα πλούσια χριστουγεννιάτικα τραπέζια μας άφησαν ευχάριστες αναμνήσεις στο μυαλό καθώς και στον ουρανίσκο. Αφού επανήλθαμε στους κανονικούς ρυθμούς και στην καθημερινότητα ήρθε η στιγμή να βάλουμε στο τραπέζι μας πιο υγιεινές επιλογές φαγητού. Η συνταγή περπάτημα, γυμναστική, περισσότερες ώρες ύπνου, αποφυγή καταχρήσεων και φυσικά καλή διατροφή είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να μπούμε δυναμικά και με αισιοδοξία στο 2020.

Η καλή διατροφή δεν σημαίνει και στερήσεις ή υποχωρήσεις σε θέματα γεύσεων και απόλαυσης. Καλή διατροφή σημαίνει νόστιμα πιάτα, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές. Οι γνώστες του καλού φαγητού και της καλής διατροφής ξέρουν ακριβώς που να τα βρουν όλα αυτά και ακόμα παραπάνω.

Στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο οι λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας μπορούν να βρουν παραδοσιακά πιάτα από όλες τις γωνιές του ελληνισμού. Οι γεύσεις θα ταξιδέψουν νοητά το μυαλό σε νησιωτικούς προορισμούς εν μέσω του καταχείμωνου εμπλουτίζοντας τις γεύσεις με αναμνήσεις, στιγμές και εμπειρίες.

Είτε είστε λάτρεις του κρέατος, του ψαριού ή απλά λατρεύετε τις χορτοφαγικές απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας υπάρχει κάτι για εσάς. Το Ελληνικό, διατηρώντας φρέσκο το μενού του με τακτικές προσθήκες δημιουργεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στη σύγχρονη ελληνική γεύση, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες του επισκέπτη.

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τη νόστιμη μεσογειακή κουζίνα του, στο εστιατόριο που βρίσκεται στο Hilton Nicosia και στο ξενοδοχείο Louis Ιvi Mare στην Πάφo.