ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για ψάρι δίπλα στο κύμα με σχέδιο ανταμοιβής της Τρ. Κύπρου

Έχεις κάρτες της Τρ. Κύπρου; Έχεις ανταμοιβή! Τι θα έλεγες αν με κάθε σου αγορά σε πάνω από 450 σημεία σε όλη την Κύπρο με τις κάρτες σου, αυτές σε επιβράβευαν με βαθμούς ανταμοιβής τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε καθόλου;

Αυτό είναι το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή από την Τράπεζα Κύπρου. Επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές σου συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε εστιατόρια, υπεραγορά, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, pet shops, βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, amusement parks και πολλά άλλα.

Τον Αύγουστο εάν ψάχνεις εστιατόρια κοντά στη θάλασσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη κάρτα της Τρ. Κύπρου για το σχέδιο ανταμοιβή στη  ψαροταβέρνα Γιάγκος & Πέτρος στο Λατσί δίπλα στο λιμανάκι, για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Και αν θέλεις να «παίζεις» την ανταμοιβή στα δάχτυλα, μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το app στο app store ή στο google play. Έτσι θα μπορείς να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο, για τους βαθμούς ανταμοιβής σου, να βρεις το πιο κοντινό σου κατάστημα ανταμοιβής μέσω Geo Location και να μάθεις για τις προωθητικές ενέργειες που σε ενδιαφέρουν και για όλα τα νέα του Σχεδίου.
 
Καλή ανταμοιβή!

Μάθε περισσότερα για το Σχέδιο ανταμοιβή καθώς και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο www.antamivi.com.cy