ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Guru Boutique Suites στο Κάβο Γκρέκο

Το νέο Guru Boutique Suites - Adults Only προσφέρει ένα πολυτελές all-inclusive πακέτο στο Κάβο Γκρέκο, ένα φυσικό πάρκο με σπάνια φυτά και φυσικούς βραχώδεις σχηματισμούς, εκπληκτική θέα και γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά. Σε απόσταση 5 λεπτών οδικώς θα βρείτε επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση και περισσότερες αμμώδεις παραλίες.

Πρόκειται για ένα πολυτελές concept, όπου όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν προσεκτικά ώστε να προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία. Στην τιμή (της κράτησης) περιλαμβάνονται όλες οι παροχές, όπως γεύματα, ποτά, υπηρεσίες μεταφορών από αεροδρόμια κ.ά. Με δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Οι πέντε σουίτες στο Guru Boutique είναι πολυτελώς διακοσμημένες,  περιλαμβάνουν 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και μπαλκόνια με θέα και διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση και iPad. Στο μπάνιο υπάρχουν δωρεάν μπουρνούζια, παντόφλες, προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών.

Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας ενώ υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς και σε επιλεγμένες παραλίες. Παρέχονται εσωτερικό και υπαίθριο υδρομασάζ, περιποιήσεις μασάζ και σάουνα, ενώ επίσης μπορείτε να χαλαρώσετε στην αίθουσα ψυχαγωγίας με το μπαρ αποτοξίνωσης και τον προβολέα οροφής.

Διατίθεται δωρεάν χρήση ποδηλάτων, ενώ το θέρετρο προσφέρει επίσης ιδιωτικούς οδηγούς δωρεάν. Το υδάτινο πάρκο WaterWorld της Αγίας Νάπας είναι προσβάσιμο στα 10χλμ. από το Guru Boutique Suites, ενώ οι Θαλασσινές Σπηλιές της Αγίας Νάπας είναι 600μ. μακριά.