ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Host One to Remember από τη Stella Artois

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, η βραδιά «Host One to Remember» από τη Stella Artois, στο εστιατόριο Bastione, στη Λευκωσία.

50 ξεχωριστοί καλεσμένοι από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πελάτες, συνεργάτες της Senaga Trading Ltd, καθώς και οι 4 τυχεροί που αναδείχθηκαν κατόπιν διαγωνισμού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πολυαισθητηριακή, γαστρονομική εμπειρία σε ένα ξεχωριστό δείπνο, που τους παρέθεσε η Stella Artois, σε συνεργασία με τον Κύπριο Σεφ, Χαράλαμπο Κωνσταντίνου.

Μαζί με τη Stella Artois και ο ηθοποιός Αντρέας Φυλακτού, η Άντρια Αλετράρη, Blogger/ Fashion Consultant, ο Νιck Christopher, Digital Influencer/ Fashion Consultant και η Βάσω Πέτρου, Personal Trainer/ Fitness Instructor, οι οποίοι με την καθοδήγηση του Σεφ, συμμετείχαν στην ‘ενορχήστρωση’ ενός εντυπωσιακού μενού, χρησιμοποιώντας μια γαστρονομική παλέτα αρωμάτων και γεύσεων, που σε συνδυασμό με την εκλεκτή γεύση της Stella Artois, ταξίδευσαν γευστικά τους καλεσμένους, σε μία απολαυστική εμπειρία.

Η βραδιά επεφύλαξε και εκπλήξεις για τους καλεσμένους, με το επιδόρπιο να κλέβει τις εντυπώσεις. Το απολαυστικά δροσερό παγωτό από μπύρα Stella Artois, ξεχώρισε τόσο για την πρωτοτυπία, όσο και για την απροσδόκητα ιδιαίτερη γεύση του.

Ο ηθοποιός Αντρέας Φυλακτού, που αποτέλεσε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα: «Από την αρχή της συνεργασίας μας για την πραγματοποίηση της βραδιάς, είχαμε πάθος για ένα τέλειο αποτέλεσμα και δουλεύαμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα του ‘Host One to Remember’ και προσφέραμε μια όντως μοναδική εμπειρία.»

Τί είναι το Host One to Remember
Το «Host One to Remember» είναι μια πρωτοβουλία της Stella Artois και στοχεύει στο να εμπνεύσει τους καταναλωτές παγκοσμίως να ανυψώσουν το επίπεδο φιλοξενίας, προσφέροντας στους καλεσμένους τους μια πολυαισθησιακή γαστρονομική εμπειρία.
 
Η Belgian Lager δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση στην κάθε περίσταση και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, ακολουθώντας το παράδειγμα της Shay Mitchell, η Stella Artois επεδίωξε να ξεκλειδώσει τις αισθήσεις του καθενός μας, δείχνοντας μας πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές για τους καλεσμένους μας, μέσα από νέες γαστρονομικές αναζητήσεις. 
 
Το «Host One to Remember» έχει πραγματοποιηθεί σε διάφορες χώρες,  σε συνεργασία με διεθνούς φήμης Σεφ και γνώρισε τεράστια επιτυχία.