ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR ζωντανά & αποκλειστικά στο MOVIES BEST HD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πιο πλήρη τηλεοπτική κάλυψη των βραβείων OSCAR® που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο φέρνει κοντά σας το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, με την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση της 92ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR®.

Η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα ξεκινήσει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:00 με live εκπομπή από την Αθήνα και συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όπου θα περάσουν από το στούντιο πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι, ηθοποιοί και celebrities. Παράλληλα, θα υπάρχει live σύνδεση με τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο Hollywood, Γιώργο Σατσίδη, που θα μεταφέρει τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής των βραβείων OSCAR® θα αρχίσει στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα, που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες.

Η απονομή θα προβληθεί ξανά την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στο MOVIES BEST HD, στις 19:00 με το κόκκινο χαλί και στις 21:00 με την τελετή.

Επίσης, για όλο τον Φεβρουάριο, το MOVIES BEST HD έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό αφιέρωμα με ταινίες που έχουν βραβευτεί ή έχουν προταθεί για Oscar, με μια τουλάχιστον ταινία καθημερινά στην prime-time ζώνη (19:00-23:00). Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μερικά από τα αριστουργήματα του κινηματογράφου όπως: ARMAGEDDON, TRON: LEGACY, GOOD MORNING VIETNAM, CRIMSON TIDE, THE LONE RANGER, THE ROCK.

Το MOVIES BEST HD αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

MOVIES BEST HD! ΤΗΕ HOME OF MOVIES!

Για τον τηλεοπτικό οδηγό του καναλιού MOVIES BEST ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mesimvria.com

Το κανάλι MOVIES BEST HD διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες

CABLENET (Θέση 101) και CYTAVISION (Θέσεις 49 &349)