ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Carlsberg Classic ξεκινά από την Κύπρο

Φέτος η Carlsberg γιορτάζει τα 170 χρόνια από την ίδρυση της και ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης τα γιορτάζει μαζί της λανσάροντας σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τη μπίρα Carlsberg Classic.

50 χρόνια μετά την πρώτη άδεια για παραγωγή της Carlsberg εκτός Δανίας, η Carlsberg δείχνει ξανά την εμπιστοσύνη της στο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο «Φώτος Φωτιάδης» για παραγωγή, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, της Carlsberg Classic.  Αυτό αποτελεί μια τεράστια τιμή, τόσο για τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης όσο και για την Κύπρο, αφού η αγορά της Κύπρου επιλέχθηκε να είναι η πρώτη αγορά από την οποία θα ξεκινήσει το παγκόσμιο ταξίδι της η Carlsberg Classic.

H Carlsberg Classic είναι μια ελαφρώς σκουρόχρωμη lager μπίρα με 5% αλκοόλ που συνδυάζει μια πλούσια, πλήρη γεύση με την χαρακτηριστική ευκολόπιοτη γεύση της Carlsberg.  Αποτελεί ουσιαστικά μια πιο σκουρόχρωμη εκδοχή της ίσως καλύτερης μπίρας στον κόσμο.

Η διάθεση της στην αγορά έχει αρχίσει από την 1η Ιουνίου 2017 σε τρεις συσκευασίες: τενεκεδάκι 33cl, μπουκάλι 33cl και σε draught. 

Η μπίρα Carlsberg Classic παράγεται και διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία Λτδ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης.