ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μαρία Παπακώστα μας συστήνει αγαπημένες της ταινίες και βιβλία

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Έξυπνη, ταλαντούχα, ελεύθερο πνεύμα,  με καυστικό χιούμορ, η αγαπημένη μας ηθοποιός Μαρία Παπακώστα αφήνει έναν μικρό διαδικτυακό  αναστεναγμό στο ερώτημα «που σε πέτυχε επαγγελματικά η παύση;».  Ομολογεί ότι  σ’ αυτές τις «καραντινάτες» μέρες που διανύουμε, περισσότερο απ’ όλα της λείπει η δουλειά της, μιας και άφησε στην μέση τα γυρίσματα της καθημερινής  σειράς του ΡΙΚ «Καμώματα τζι αρώματα» καθώς και την παράσταση «Βάφτα Μαύρα» των Ρέππα Παπαθανασίου. Την απολαμβάνουμε όμως κάθε πρωί  ραδιοφωνικά από τις 07.00 μέχρι τις 10.00 στην συχνότητα του Kλικ FM.  H  ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας τις αγαπημένες της ταινίες και βιβλία και μας συστήνει να κάνουμε υπομονή, να έχουμε θετική σκέψη πάνω απ’ όλα και να αγαπιόμαστε.   Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Ταινίες

Parasite (2019)
Σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν - χο
Πρωταγωνιστούν Σονγκ Κανγκ - Χο, Γιανγκ Χίε - τζιν, Τζο Γέο - τζεόνγκ, Παρκ Σο - νταμ

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο.



Παρίσι, Τέξας (1984)

Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Χάρι Ντιν Στάντον, Ντιν Στόκγουελ, Ναστάζια Κίνσκι, Χάντερ Κάρσον

Ύστερα από μακρόχρονη περιπλάνηση στα σύνορα του Μεξικού, ο Τράβις, που αρνείται να μιλήσει, οδηγείται από τον αδελφό του στο σπίτι του. Εκεί προσπαθεί να κερδίσει την εκτίμηση του οκτάχρονου γιου του, με τον οποίο ξεκινά μια δεύτερη περιπλάνηση, σε αναζήτηση αυτήν τη φορά της εξαφανισμένης γυναίκας του.



The Holy Mountain (1973)

Σκηνοθεσία Alejandro Jodorowsky
Πρωταγωνιστούν     Alejandro Jodorowsky, Horacio Salinas, Ζamira Saunders

Ένας αλήτης και κλέφτης με τη μορφή του Ιησού περιπλανιέται σε μια φαύλη κι αφιλόξενη γη, μέχρι που συναντά έναν πνευματικό άντρα που τον επιλέγει να λάβει μέρος σε μια τελετή, δίπλα σε έξι από τους πνευματικούς ανθρώπους στον κόσμο.



Bιβλία

High Rise, J.G.Ballard

On the road, Jack Kerouac

Για τον ερωτα, Charles Βukowski