ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Xριστιάνα Αρτεμίου μας συστήνει αγαπημένα της βιβλία και ταινίες

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Η Χριστιάνα Αρτεμίου είναι από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα που καλλιτεχνικού χώρου στην Κύπρο. Πολυτάλαντη και πολυπράγμων την απολαμβάνουμε κάθε πρωί από τις 07.00 μέχρι τις 10.00 στο Love fm 100.7 παρέα με τον Τάσο Τρύφωνος,  καθώς και τηλεοπτικά ως σεναριογράφο στην εβδομαδιαία δραματική σειρά "Κάρμα" του ALPHA Kύπρου. Αυτό τον καιρό περνάει, άπλετο χρόνο στο σπίτι, όπως όλοι μας άλλωστε, διαβάζοντας βιβλία και παρακολουθώντας ενδιαφέρουσες ταινίες. Στο πλαίσιο αυτό η αγαπημένη ηθοποιός μας συστήνει αγαπημένα της βιβλία και ταινίες για να περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας στο σπίτι και μας προτείνει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μας, λέγοντας ότι μπορεί να χάσαμε μια Άνοιξη μας περιμένει όμως ένα Καλοκαίρι. 

ΒΙΒΛΙΑ

Ποτέ χωρίς την κόρη μου
Συγγραφέας: Mahmoody Betty,Hoffer William
Εκδόσεις Ψυχογιός




Mπορείς
Συγγραφέας: Αντώνιος Πισσάνος
Εκδόσεις Μακρή




Οι σκλάβοι της μοναξιάς
Συγγραφέας: Patrick Hamilton  
Eκδόσεις Πολιτεία

 

ΤΑΙΝΙΕΣ

Bridesmaids (2011)
Σκηνοθεσία: Paul Feig
Πρωταγωνιστούν: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Η Άνι βλέπει την προσωπική της ζωή να βρίσκεται στο ναδίρ, την ίδια στιγμή που η καλύτερη της φίλη της ζητά να γίνει κουμπάρα της, μπαίνοντας χωρίς τη θέλησή της σε μια εκκεντρική και αταίριαστη παρέα παράνυφων.

 

Roseanna's Grave (1997)
Σκηνοθεσία Paul Weiland
Πρωταγωνιστούν Jean Reno, Mercedes Ruehl, Polly Walker

Ενας ταβερνιάρης σε χωριό της Ιταλίας προσπαθεί με διάφορα μέσα να διατηρήσει στη ζωή τους ετοιμοθάνατους της περιοχή του, ώστε να υπάρξει χώρος για τη γυναίκα του στο τοπικό, αλλά μικρό νεκροταφείο!

Erin Brockovich (2000)
Σκηνοθεσία:Susannah Grant
Πρωταγωνιστούν: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin

Η Έριν Μπρόκοβιτς, δις διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, άνεργη και χωρίς πτυχίο, προσλαμβάνεται ως απλή υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, ανακαλύπτει τυχαία μια υπόθεση μολυσμένου ύδατος και δίνεται με πάθος σ' αυτήν, παρά το γεγονός ότι δεν έχει τα τυπικά νομικά προσόντα.