ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάρτιος: Πού πήγαμε και τι δεν μας άρεσε

WIZ TEAM

Oι συνεργάτες του WIZ κυκλοφορούν στο νησί, ψάχνουν για νέες γεύσεις, για όμορφα στέκια και μοιράζονται μαζί με τους αναγνώστες τις εμπειρίες τους οι οποίες… δεν είναι πάντα θετικές. Όλοι έχουν περιθώρια για διορθώσεις και εξέλιξη φτάνει να αντιληφθούν τις αρνητικές τους πλευρές. Άλλωστε η επιτυχία μπορεί να κατακτηθεί όταν εντοπιστούν τα λάθη και αναζητηθεί με πάθος η τελειότητα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια αρνητικά στοιχεία μαγαζιών που επισκεφθήκαμε τα οποία επιδέχονται διόρθωση.

Πήγαμε στο Il Forno στη Λήδρας και δεν μας άρεσε ότι ξέχασαν να μας φέρουν το ορεκτικό και μας το έφεραν μετά το φαγητό. (Ανδρέας)

Πήγαμε στον Σύλλογο Άρης Λεμεσού και δεν μας άρεσε ότι σερβίρουν προκάτ κατεψυγμένες πατάτες. (Αφροδίτη)

Πήγαμε στο Δίχωρο στη Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι o espresso freddo ήταν νερουλός, ότι ο κυπριακός καφές ο μονός, κόστιζε €3 και ότι μισή ώρα αφού κάτσαμε άρχισαν να παίζουν δυνατά ζωντανή μουσική, άκυρο για την ώρα (12.00 το μεσημέρι) διότι δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε ενώ στο τέλος ζητήθηκε από το κάθε μέλος της παρέας ένα ευρώ παραπάνω για την μουσική που έπαιζε. Εντωμεταξύ δεν είχαμε καμία ενημέρωση ότι θα μας χρεωθεί η μουσική. (Δημήτρης)

Πήγαμε στο DOT στη Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι αφενός ο Espresso ήταν φτιαγμένος από κάψουλα, αφετέρου άργησε να έρθει η παραγγελία. (Μαργαρίτα)

Πήγαμε στο Zoύμος στην Κακοπετρία και δεν μας άρεσε ότι ενώ έφεραν γρήγορα τα ορεκτικά καθυστέρησαν πάνω από μια ώρα να μας φέρουν το κυρίως πιάτο (Γιάννος)

Πήγαμε στο Verde στο Mall of Nicosia και δεν μας άρεσε ότι το σουβλάκι καλαμάκι ήταν μόνο ένα στη μερίδα και θεωρήσαμε ότι ήταν πολύ λίγο για το κόστος του €12 (Mαρία)

Πήγαμε στα Mall και δεν μας άρεσε ότι έχει παντού τα ίδια φαγητά από αλυσίδες και κανένα ποιοτικό εστιατόριο η θεματικό με στυλ . Επίσης δεν μας αρέσουν τα food halls και τα κατά κανόνα λερωμένα τα τραπέζια. (Μαρία)